L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 13 de març del 2015

Avui es lliuren els premis i distincions Valldigna


La Valldigna està celebrant la setmana que commemora  la fundació del Reial Monestir de Santa Maria de Valldigna (15 de març) i del naixement del nostre territori com a organització diferenciada amb  diversos actes festius i culturals.

Avui és un dels dies més significatius en presentar-se el llibre que va obtindre el Premi Valldigna 2014 a més de lliurar les distincions a aquelles personalitats que, a parer de la Mancomunitat, més han treballat per la difusió dels valor de la comarca. 

Els actes continuen aquest cap de setmana com podreu llegir més avall.

Actes per avui divendres, dia 13.

A les 19 hores presentació del llibre de Eladi Mainar "L'últim croat espanyol, el Pare Oltra i el franquisme",  Premi Valldigna del 2014. L'autor presentarà l'obra en l'auditori de la Unió Musical de Tavernes a les 19 hores

A les 20 hores actuació del Cor de Cambra QuinzedeMarç.

A les 21 hores es lliuraran els XVI Premis Valldigna 2015. Un dels guardons serà per al fotògraf Francisco Teodoro, a títol pòstum; el d'Investigació per a  Josep Carles Casimiro Campos  i per a l'esportista Pere Torres Fillol, la distinció especial.

Dissabte, dia 14.

A les 11 Fira del Llibre i Artesania al costat del monestir de Santa Maria de Valldigna. Hi haurà jocs inflables, gegants i cabets, i l'actuació dels Xirimiters.

A les 20 hores la Marxa amb Torxes que eixirà de cadascuna de les poblacions de la Valldigna, amb la lectura d'un manifest. Hi haurà autobusos per a tornar els participants en la marxa als seus pobles.

A les12 de la nit, en la Font Gran de Simat s'ha preparat una festa amb discomòbil. 

Diumenge, dia 15

 A les 10,30 celebració d'una eucaristia en l'església del monestir.

A les 11. 30 hores es muntaran jocs inflables en Tavernes i Benifairó. 

A les 12 hores i en les portes del monestir es representarà l'obra teatral Titellet a càrrec de Josep Enric Grau. 

A les 17 hores seguiran els jocs en la Plaça Major de Tavernes i en el poliesportiu de Benifairó. 

A les 17, 30 a Simat, començarà l'actuació de l'orquestra Àgora en la Font Gran.
-