L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 28 de febrer del 2015

Torna a somriure: Compromís presenta les candidatures a Corts Valencianes

"Ens han volgut esborrar el somriure, però no podran", deia Mònica Oltra aquest migdia en l'acte de proclamació com a candidata a la presidència de la Generalitat. Compromís ha aplegat els candidats a les eleccions municipals i a les Corts Valencianes del 24 de maig en un acte a la sala gran del complex la Petxina de València i ha donat el tret de sortida a la cursa electoral que pot deixar fora del govern el Partit Popular després de vint anys. 

Oltra ha condemnat l'agressió al territori i les polítiques socials del govern del PP, i ha dit: "Hi haja qui hi haja a Madrid, ningú no ens farà abaixar la cara ni deixar de reivindicar allò que és nostre".
I ha afegit: "No som ni volem ser ciutadans de segona. Tenim dret a tenir un bon finançament. El nou govern tindra un Varoufakis que anirà a Rajoy, a De Guindos i a Montoro a dir que ja n'hi ha prou".

Oltra ha atacat així el govern de Fabra: "No volem despotisme de cap mena. Que ningú torne a governar d'esquena al poble ni que prenguen decisions per altres." I ha avisat: "No ens apuntarem als que volen un bipartisme nou. Volem multipartidisme, on la paraula torne a ser la protagonista. Que el protagonisme siga compartit".

Els candidats
 Mònica Oltra és la candidata a la presidència de la Generalitat després que Enric Morera, amb un gest de generositat propi i del Bloc, va deixar-li el camí lliure com a cap de llista a les Corts. Morera encapçalarà la llista de València, acompanyat, en les primeres posicions per Fran Ferri, Jordi Joan, Maria Josep Ortega, Teresa Garcia, Isaura Navarro, Cristina Suñer, Paco Garcia, Graciela Ferrer, Josep Miquel Moya i Rafael Vicent Xambó.

Mireia Mollà ha estat proclamada avui cap de llista d'Alacant, acompanyada de Rafa Climent, Josep Nadal, Marian Campello i Imma Orozco. I Vicent Marzà encapçala la llista de Castelló, seguit de Mònica Alvaro, Marta Sorlí, Víctor Garcia i Belén Bachero.