L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 5 de febrer del 2015

Tavernes serà enguany la seu de "XII Trobada de Joves de la Safor" a celebrar el cap de setmana del 25 d'abril.



La regidoria de Joventut, que presideix Josep Llácer de Compromís, va presentar ahir la trobada a diverses associacions de la comarca en la Casa de la Cultura de Tavernes. Alhora va servir per a confirmar que Tavernes serà la seu de la "XII Trobada de Joves de la Safor" el cap de setmana del dia 25 d'abril.

El regidor va recordar que la trobada és una de les unitats d'actuació del "Calaix Jove de la Safor" integrat dins dels diferents serveis que presta la Mancomunitat de Municipis de la Safor -Valldigna. "Es una eina d’intercanvi i de cooperació en les polítiques integrals de joventut de tota la comarca amb l'objectiu de potenciar el treball conjunt de tots els municipis" indicava Llacer. 


El regidor de Compromís va remarcar també que en el cas de la Trobada de Joves de la Safor "l'encontre anual permet als joves i també als ja no tan joves gaudir d’activitats d’àmbit juvenil. La trobada és el punt d'encontre de moltes entitats i associacions, els membres de les quals presenten noves tendències en política cultural juvenil, a més de servir per donar a conéixer les teues inquietuds i experiències en camps molts diversos de l'activitat cultural, artística o recreativa".

Entre les activitats ja en preparació es troben el circuit de música del CalaixJove, el circuit CreArt Jove 2015 i el Concurs de Cartell XII Trobada de Joves de la Safor.