L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 6 de febrer del 2015

Tavernes ofereix 4 beques per a pràctiques formatives en l'Ajuntament




El regidor de Compromís, Josep Llácer, responsable de Foment ha informat de l'oferta de quatre places per a realitzar pràctiques externes a l'Ajuntament.  També ha confirmat que la Diputació de València ha aprovat la pròrroga dels convenis de cooperació educativa amb la Universitat de València i la Fundació Universitat-Empresa (Adeit), la Universitat Politècnica de València, la Universitat Cardenal Herrera i la Universitat Catòlica de València Sant Vicent Màrtir CEU perquè els  alumnes universitaris  realitzen pràctiques formatives en les entitats locals de la província.
  
Josep Llácer ha indicat que els estudiants interessats en la beca han de posar-se en contacte amb l’Ajuntament  de Tavernes que ofereix quatre beques de pràctica formativa, una per cadascuna de les quatre universitats esmentades. L'Ajuntament sol·licitarà l'aprovació a la Delegació d’Assessorament Municipal de la Diputació i proposarà els quatre estudiants de pràctiques  amb mínim un mes d’antelació a la data d’inici de la pràctica. 

Els estudiants hauran de complir els requisits d'estar  matriculats en estudis de titulació en una de les 4 universitats  valencianes, haver aprovat el 50% dels crèdits necessaris per a obtenir el títol i complir els requisits específics de la titulació.

Els interessats poden dirigir-se a:

Agencia de Foment Local de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna
c/ Calvari núm. 87
telèfon:  9262823660
correu: b009@tavernes.org

Des del 5 de febrer fins al 19 de febrer del 2015

1 comentari:

Anònim ha dit...

Emmm,hi ha alguna beca per a instalador de llum?