L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 13 de febrer del 2015

Suma i més: Anticorrupció procesa la cúpula del PP i de la Generalitat en l'època Camps

Costa, Fabra i Camps. Dios los cria...
El fiscal del cas Gürtel demana set anys i nou mesos de presó per a la cúpula del PP i de la Generalitat Valenciana quan Francisco Camps era president. És la petició de pena que fa per a l'ex-vicepresident del Consell Vicente Rambla, per a l'ex-secretari general del PP valencià Ricardo Costa, per a l'ex-vice-secretari general del PP valencià entre el 2007 i el 2008, David Serra, i per a l'ex-gerent del partit Cristina Ibáñez.

Anticorrupció processa també a l'actual diputada del PP, Yolanda García (extresorera del PP), a qui la Fiscalia considera còmplice d'un delicte electoral a les eleccions generals de 2008 i demana 6 mesos de presó.
 
Anticorrupció considera que "amb l'objectiu " d'obtindre avantatges en el procés electoral del 2007 i del 2008, els acusats del PP varen contractar amb l'empresa Orange Market serveis que varen abonar de manera irregular, part en efectiu i part a través de tercers. Els pagaments , 1'1 milions d'euros el 2007 i 78.000 euros el 2008, haurien servit per a pagar campanya electoral de manera il·legal.
 
Entre els processats per delictes electorals hi ha 14 empresaris. Per aquests empresaris, Anticorrupció demana entre tres i sis anys de presó per serveis abonats de manera irregular. Es tracta dels responsables d'Orange Market, Francisco Correa, Pablo Crespo, Álvaro Pérez "el Bigotes" i Cándido Herrero.

Els constructors imputats són Enrique Ortíz (imputat en altres casos de corrupció com Brugal i plans urbanístics a Alacant), l'expresident dels empresaris alacantins Rafael Martínez o el nebot de l'ex-president de les Corts Valencianes, Vicente Cotino. I les empreses implicades són Piaf SL, Facsa, Lubasa, Vallalba, Pavimentos Suroeste, CHN Obras i Sedesa.