L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 7 de febrer del 2015

Repoblació commemorativa del Dia de l'Arbre

 
L'Ajuntament de Tavernes a través de les regidories d'Esports i Medi Ambient ha programat per avui una activitat commemorativa del "Dia de l’Arbre consistent en una repoblació forestal a la sos palma de la Muntanya de les Creus, en el lloc d'inici de la senda de les Fontetes de Cantus-les Creus.

Aquest matí, uns moments abans de les 10 i desafiant l'oratge i el fred que feia, ha tingut lloc l'eixida des de la placeta del Poliesportiu Municipal. Després de fer la fotografia de grup, s'iniciava la marxa oberta per la Policia Local per un itinerari urbà pel Carrer Vergeret, creuar la carretera, Passeig del País Valencià, Pujada a l’Església, Carrer Jardins i arribar fins el mur de defensa on es continuarà a l’inici de la senda de les Fontetes de Cantus.



Unes 140 persones han participat en la repoblació que ha comptat amb la presència dels dos regidors responsables, Josep Llácer, com a regidor d'Esports, i Perfecto Benavent, de Medi Ambient. Els regidors han agraït els assistents la seua implicació en una tasca que es vol siga un exemple per a tota la població i servesca per a conscienciejar a tot el veïnat que una muntanya repoblada d'arbres evita l'erosió, serveix de defensa contra possibles caigudes de roques i ajuda a mantindre molts ésser vius amb un entorn saludable, amb la qual cosa també ix beneficiada la biodiversitat, a més de contribuir a la millora del paisatge de la Valldigna. 


Els dos regidor han donat exemple als joves assistents contribuint a la plantació de les especies vegetals triades, en aquest cas uns 400 plançons de pi, roure valencià i carrasques. L'Ajuntament de Tavernes havia disposat en el lloc també de les ferramentes i l'aigua per a després regar-los.
 
 
L’activitat organitzada pel les regidories d'Esport i Medi Ambient de l'Ajuntament ha comptat amb la col·laboració del Centre Excursionista, Grup de Muntanya, Protecció Civil, Creu Roja i Grup Scout., així com la brigada municipal i membres del taller d'ocupació.

 

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Es una activitat que monta, organitza, prepara l'ajuntament i van els monitors esportius i tot ho ha posat l'ajuntament: les ferramentes, els abres, l'aigua, els cotxes, la policia.
Pero en altre bloc no s'anomene a l'Ajuntament ni a les regiduries organitzadores.
I estaven allí els regidors responsables Perfecto i LLacer donant el callo i replantant com uno mes.
Tot no es anar vora mig dia pegar una volteta per fer unes fotos i no enterarse i fer la noticia inexacta. Que això esta be que ho fassen els blogs del PP.

Si havera eixit un desastre segur que posa a caldo al ajuntament i el criticaria molt, pero com ha exit tot perfecte ni l'anomena, com si no tinguera res que vore. Lo que vorem encara tant com s'acosten eleccions.

Anònim ha dit...

En els Quaderns es diu que eixa acció es obra de associacions com els Scouts i de participants en el taller de ocupació i també el Centre Excursionista, Creu Roja i Grup Muntanya i Protecció Civil.

De l'Ajuntament i de les regidories d'Esport i Medi Ambient alli no es diu res i tu aci dius que tot es cosa de l'Ajuntament que ha organitzat i que han preparat els arbres i les ferramentes.

Al final ja no saps que creure.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Cada blog té llibertat per a escriure la informació com creu convenient.

Tres notícies més davall d'aquesta tens el cartell i la nota oficial de l'Ajuntament. Pensem que està ben clara l'autoria, finançament i responsabilitat de l'activitat.

Com tots els anys, i des de fa molts anys.

Anònim ha dit...

¿Però al final com queda tot?. A vore si algú ho aclarix.
De fa lo menos 20 anys, des de que Altur era regidor de Mig Ambient i després va ser alcalde això de la repoblació sempre ho ha organitzat i montat l'Ajuntament que tots els anys repartix les llavors i els plantons i porta aigua i ferramentes.
¿S'ha fet aixina este any o la repoblació ha sigut una cosa a banda, cosa de algunes associacions i de la brigada i l'ajuntament no ha pintat res ni ha tingut res a vore?
Xe, que no ho tinc clar. Lliges la Cotorra i pareix que siga una cosa com sempre, fet per l'Ajuntament, i si lliges Quadern no diu res de l'Ajuntament i pareix que ha sigut una cosa feta per uns altres.

La Cotorra de la Vall ha dit...

És l'Ajuntament. A través de les regidories d'Esports i Medi Ambient, aporta el material i demés infraestructura (vehicles, ferramentes, aigua, planter...) i recursos humans. Com sempre. No ha canviat res.

I col·laboren les entitats i associacions que s'esmenten en la notícia, com sempre.

Anònim ha dit...

Molt abans d'Altur l'ajuntament ja organitzava la repoblació en el dia de l'arbre.

Administrador Quadern ha dit...

En Quaderns es publicà divendres el cartell anunciador i en ell fia ben claret qui organitza, i dissabte ens dedicarem a informar sobre els verdaders portagonistes i no es veritat es diga qui ho organitzara o que fora d'obra de, aixó es mentira, es diu qui va participari que es va fer que es el que importa.

I si vaig o deixe d'anari més prompte o més tard torne a dir que vaig on en dona la gana i a l'hora que en dona la gana perquè per això soc un blog i una persona lliure i sense cap obligació d'anar o deixar d'anar.
I a qui no li parega bé que no entre a Quadern i en pau, de moment gens mal ens va.

I per a acabar, aconsellar que tal volta deuría coneixer les circunstàncies personals de a qui acussa de tal o de qual abans xarrar tant i amb això arrivar a bocaxancles.