L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 18 de febrer del 2015

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: Els nous preus de RENFE


Hem rebut el següent escrit d'un bon amic, acompanyat del quadre de tarifes que acompanya aquesta noticia. T'agraïm sincerament el teu interés buscant el bé de tots els usuaris: 


Bon dia. Voldria compartir amb vosaltres esta informació, perquè em pareix indignant:

A partir del diumenge passat, dia 15, va entrar en circulació el nou bonotren, un bono 10 (com el del metro) però amb una xicoteta diferència: caduca al cap d'un mes! 

Amb este nou bitllet se suprimirà el descompte del bitllet d'anada/tornada. Així, a partir d'ara, aquells que empreu menys de 10 voltes al mes el rodalia, haureu de comprar l'equivalent de dos bitllets senzills. 

Anar i tornar a València des de Tavernes (zona 5) costarà 8'70€, 2'15€ més del què ens costa ara. Per contra, Castelló de la Ribera, a 50km també de la ciutat de València, poden anar i tornar fins la capital amb Metrovalència per 2'80€.

Este és l'increment del preu d'anar i tornar a València amb la nova tarifa respecte l'actual:

1 zona: +1'15 €
2 zones: +1,25 €
3 zones: +1,15 €
4 zones: +1'80 €
5 zones: +2,15 €
6 zones: +2,85 €

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin atraco

Anònim ha dit...

En lloc de fomentar l'ús de transports públics se'ls posa més cars que agafar el cotxe! Deplorable a imatge i semblança del govern que tenim.

Anònim ha dit...

Que voleu??? Es normal, ens tenen que traure de la butjaca de mosatros tots els dines que ells han furtat, no voldreu que els tornen ells ???? Veritat???

Anònim ha dit...

A vindran els de podemos y mos faran anar en aca a valencia. ¿Y les falles mos les llevaran? I les mises tambe

Anònim ha dit...

A madrid el bono mensual més car son 72€ i tens anada i tornada amb tren, bus i metro les vegades que vullgues al dia!!!... ahi lo dejo caer...