L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 15 de febrer del 2015

ACTUALITZAT: La Falla Cambro ha presentat les seues falleres majors 2015


La Falla Cambro ha dut a cap aquest cap de setmana la presentació-exaltació de les seues falleres, Mar Pérez González i Mar Giner Santos-Juanes, com a fallera major i infantil del 2015, respectivament.



Ahir dissabte, per la vesprada nit, va ser l'acte de presentació de la Fallera Major, Mar Pérez González, que ha estat acompanyada per president de la falla Joan Cantus Enguis. L'alcalde, Jordi Joan, hi estava present, en representació de l'Ajuntament, així com la fallera major de Tavernes, Sara Tur, el president de la Junta Local, Ximo Felis i una ampla representació de la resta de falles i món faller de Tavernes.



Aquesta vesprada de diumenge ha tingut lloc la presentació de Mar Giner Santos-Juanes com a fallera infantil i estarà acompanyada pel president Adrià Carbó Peris. El regidor Josep Llácer ha estat present en representació de l'Ajuntament.


 La nostra enhorabona a les dues falleres i a la comissió.  Us oferim també unes fotos de l'acte d'avui dissabte.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la Falla Cambro!