L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 28 de febrer del 2015

Gran èxit de la IV edició "Amb autos a la babalà" ( I PART)


La Falla La Dula ha organitzat  avui la quarta edició "amb autos i a la babalà" amb gran èxit de presència de públics i onze autos participants. El circuit ha estat el tradicional, el tram del carrer Pintor Sorolla entre el Carrer Gómez Ferrer i el Carrer Sant Antoni, totalment condicionat amb bales de palla per evitar algun problema a participants i espectadors en cas d'eixida de la pista.


L'acte ha comptat amb la presència de la fallera major de Tavernes, Sara Tur, acompanyada de les falleres, majors i infantils, de les falles locals, presidents major i infantil i president de la Federació de Falles. L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, acompanyats del regidor de festes, Josep Llácer i altres membres de de Compromís ha estat present en l'acte, on també hem vist regidors de l'oposició.

Els once participants han pres l'eixida en la part superior de la costera, deixant caure el cotxe cap avall amb distinta sort quan el temps i "problemes" amb el recorregut. Abans de l'eixida, cada equip ha fet la seua escenificació humorística, sempre molt ben acceptada pels assistents que han rigut a cor que vols les gràcies i ocurrències dels equips. No obstant, l'estrella de la jornada ha estat, com no, "el caloret" que ha suscitat tota mena de bromes i comentaris. 
 

Els  premis

1. Cazafantasmes. Auto i equip més originals on es valorava el disseny del cotxe, la disfressa de l’equip i la posada en escena. 200€
 


2.  La casa nova d'Isabel.  Auto més “currat”.  100€


3. 25 ombres de Grey. Auto més graciós. Un regal.


4. Prim Team. El més ràpid. (Premi Marina d'Or).

 
5. Els desauciats i els matamosquits.
“El pupas”. Autos més accidentats. (Massatge en JJ Boscà).




6. Red Bull Racing. El mes original (Premi Marina d'Or) 


7. Aiguavall. Millor posada en escena. (Karting de Xeresa)




4 comentaris:

GEKKO ha dit...

Gran exit de participacio i bon ambient que es de lo querés trata. Gracies a tots.

Anònim ha dit...

No es aigua vaaa, es Aiguavall!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ai, ai, pillins.
Fent propaganda dels sogres.
Ja està canviat.

Anònim ha dit...

Visca la falla la Dula!