L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 25 de febrer del 2015

El Centre Excursionista ha celebrat la Marxa Travessera de la Serra de les Agulles


El Centre Excursionista de Tavernes un any més ha efectuat el recorregut de la denominada "Marxa Travessera" per la Serra de les Agulles fins a Tavernes. L'eixida es va efectuar en dos autobusos fins la Font del Garrofer i després els participants van seguir amb un recorregut a peu pel barranc de la Casella fins la Font de la Sangonera i tornada a Tavernes per la Senda del Amoladors.

La Marxa Travessera va ser tot un èxit de participació i camaraderia entre els muntanyers i familiars participants. Les activitats del Centre Excursionista dins de la Setmana Muntanyera continuen demà dijous, dia 26, amb una observació astronòmica, a la plaça del Passeig Lepant, (davant de la Casa de la Cultura) en col·laboració amb l'Agrupació Astronòmica de la Safor. Divendres hi ha l'assemblea general de socis, i tot seguit una 'extraordinària per a elegir el nou equip directiu.