L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 6 de febrer del 2015

Avui repoblació escolar en la zona de Cantalot

La regidora d'Educació en col·laboració amb els centres escolars de Tavernes efectua avui la commemoració del Dia de l'ARbre amb la repoblació d'una zona de la Muntanya de les Creus, al voltant del Parc del Cantalot.

La regidora d'Educació, Llum Sansaloni, va confirmar en el plenari del passat dilluns la participació dels centres escolars de Tavernes amb una presència de més de 400 xiquets dels cursos 5é i 6é de primària, i la participació també dels xiquets i xiquetes de 2n. d'ESO de l'IES Valldigna. 
Repoblament en anys anteriors
Llum Sansaloni va informar que la previsió és plantar sobre els 600 exemplars de pins i carrasques i es comptarà amb l'ajuda i col·laboració col·laboració de la brigada municipal i el taller d'ocupació de jardineria.