L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 25 de febrer del 2015

Aquest matí el Braç Treballador ha albergat un taller pràctic sobre la protecció de dades a l'empresa.



Aquest matí, i organitzat per la regidoria de Foment de Tavernes, que dirigeix Josep Llácer de Compromís, s'ha celebrat un taller dins del "II Cicle d'Economia i Territori a Tavernes de la Valldigna".

La consultora de Covaltic, Imma Martí, responsable del Departament Jurídic d'aquesta empresa de la comarca, ha estat l'encarregada d'informar dels aspectes legals i de l'obligació existent a protegir les dades que tenen les empreses, tant de particulars com d'entitats jurídiques.

La ponent s'ha ajudat de la projecció de diapositives per fer mes entenedor un taller-xerrada que portava per titol "La importància de la protecció de dades a l'empresa", dins del marc que ha establit la llei corresponent.
 

El regidor de Foment i Promoció Econòmica, Josep Llácer, i Pau Pérez, del Cercle Euram de la Safor, han estat els encarregats d'introduir l'acte i presentar a la ponent, Imma Martí, llicenciada en dret per la Universitat de València i màster en Sistemes i Serveis de la Societat de la Informació, especialitat en Dret i Tecnologies de la Informació i la Comunicació, així com membre de l’Associació Professional Espanyola de la Privacitat (APEP). 

En resum, una xerrada taller, on cal valorar positivament la part pràctica, i que continua la línia encetada d'informar a empresaris, particulars, i possibles emprenedors d'aspectes que cal saber dins del món laboral i empresarial.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Taller practic.
Fer-lo a les 10 del matí no sembla massa practic.