L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 6 de febrer del 2015

Agents de la Policia Local de Tavernes són premiats per la Conselleria de Governació

 Lliurament de distincions (dalt Angel Palomares i davall Begoña Escorihuela)

L'equip participat per l'oficial de la Policia Local de Tavernes, Ángel Palomares, i l'agent Begoña Escorihuela, especialistes en violència de gènere, han rebut de mans del conseller de Governació, Luis Santamaria, el diploma acreditatiu i la felicitació de la Generalitat per haver obtingut la millor puntuació, un 9’5, en el "I Curs d'Especialista" que s'ha celebrat al llarg del 2013 i 2014.

La Conselleria de Governació ha reconegut avui el treball-estudi presentat per lequip de Violència de Gènere de l'Ajuntament de Tavernes i l'ha premiat amb una distinció. El conseller de Governació, Luis Santamaria, ha felicitat l'alcalde, Jordi Juan, i l'intendent, Miquel Chofre, per la tasca duta a cap per l'Ajuntament en la formació d'efectius policials contra la violència de gènere.

L'acte de lliurament de diplomes acreditatius ha tingut lloc el matí d'aquest dimecres dia 4 en l'IVASPE de Xest. L'alcalde, Jordi Juan, i l'intendent de la Policia Local de Tavernes, Miguel Chofre, han acudit en representació de l'Ajuntament i han estat felicitats pel conseller Santamaria pel treball de formació que du a cap Tavernes quan a la violència de gènere.
L'alcalde i intendent amb el conseller de Governació
L'alcalde, Jordi Juan, ha remarcat la implicació de l'Ajuntament de Tavernes en les tasques de formació perquè els agents puguen col·laborar eficaçment en la prevenció i eradicació d'aquesta problemàtica. També ha recordat que Tavernes ha estat pionera en molts programes europees de lluita i prevenció de la violència de gènere.

El treball premiat dels agents de Tavernes tracta sobre la violència de gènere i les xarxes socials en els adolescents. L'estudi ha estat molt ben valorat pel tribunal qualificador tant per la presentació i desenvolupament argumental de la problemàtica, com per l'actualitat d'una problemàtica on es constata que el 90% dels joves no distingeix que és violència de gènere i com els afecta en les xarxes socials.
La nostra enhorabona.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona a Angel i Begoña.
Grans profesionals.

Anònim ha dit...

Enhorabona, Àngel, en complau felicitar-te. He tingut la sort de tapolar en tu com a professional, i puc dir la dedicació plena que apliques a les teues intervencions amb la població.

Un deu per a tu com a Policía i persona.

Anònim ha dit...

Enhorabona Àngel, qui et coneguem sabem que eres un bon professional en la teua feina com a Policía, i com bé diu anònim, compartixc eixe deu com a persona.