L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 31 de gener del 2015

Votacions de primàries de Compromís a Tavernes


El vot de Jordi Joan
Les votacions de les primàries de Compromís en la seu de Tavernes s'han convertit en un gran recolzament al candidat local, Jordi Joan, en el seu camí per aconseguir un lloc en la candidatura de Compromis a les Corts Valencianes. 

Compromís de Tavernes ha aconseguit que 813 persones votaren fins ahir a les 12 de la nit per internet i en les votacions presencials que estan tenint lloc avui, fins a les 15'30 hores en que erem a l'equador de l'horari previst, 290 persones ho havien fet de manera presencial. Sobre un cens de 1.700 persones, havien votat un total de 1.100 persones.
 

La mesa presidencial i vocals està constituïda per militants local i es compta amb dos intervendors de fora de Tavernes, en representació d'altres candidatures, cas per exemple de la que integra al diputat Fran Ferri i al gandià, Moya. 

Al llarg de tot el temps que portem d'eleccions, hi ha hagut molts moments que la seu de Compromís ha estat de gom a gom i amb llarga cua per votar.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja es saben resultats?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Presencials a Tavernes si.
Han votat 484 persones en la mesa electoral, ha hagut 472 vots vàlids i 12 nuls.

Jordi Joan ha obtingut 470'5 punts.

Demà informació mes completa.

Anònim ha dit...

portem amb
'RESULTATS
Els resultats es faran públics quan totes les meses hagen acabat el recompte del vot presencial.
158 de 160 urnes comptabilitzades'
massa estona!!!!
#PrimariesCompromis eixes dos meses les compta Kiko Rivera

Anònim ha dit...

Enhorabona Jordi!!! en possició 4t darrere d'Oltra, Morera i Ferri!! ;)