L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 20 de gener del 2015

Una més per al PP: La policia judicial registra el Palau de las Arts a la recerca de documentació del possible cobrament de comissions irregulars per la seua intendent, Helga Schmidt,




La policia judicial ha registrat el Palau de les Arts de València a la recerca de documentació, i durant el registre ha detingut a dues persones, que serien la intendent, Helga Schmidt, i el exgerent Ernesto Moreno, exliquidador de Canal 9 i exdirector d'Administració de l'Òpera Valenciana. Aquesta acció s'emmarcaria dins del cas del presumpte cobrament de comissions irregulars per part de la seua intendent, Helga Schmidt, que podrien arribar als 508.000 euros per contractes de patrocinadors a través de dues empreses seues.

Després de conèixer-se l'escàndol l'oposició va exigir que s'investigara aquest "saqueig" de la institució pública, i des de la Generalitat Valenciaba es va dir inicialment que va haver-hi "irregularitats", però que ja estaven "esmenades", però al final el propi President de la Generalitat no va tenir més remei que obrir una recerca. 

Finalment el Consell ha posat tot en mans de la Fiscalia Anticorrupció perquè investigue si va haver-hi aquest cobrament de comissiones il·legals. El Govern valencià ha apartat temporalment a la intendent del Palau dels Arts de les seues responsabilitats mentre es resol la recerca que realitza la Fiscalia Anticorrupció.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

No es salva ningun