L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 26 de gener del 2015

Tavernes millora el desaigüe a la mar amb la neteja de l'arena i el manteniment de les comportes del Canal de Defensa


Maquinaria a engreixar i mantindre
La regidoria d'Obres i contractació de l'Ajuntament de Tavernes efectua obres d'eliminació de l'arena acumulada a les comportes, i que podien impedir el desaigüe a la mar, i procedirà tot seguit al repàs i manteniment dels aparells per alçar les comportes.

Llum Sansaloni, responsable d'Obres i Contractació, ha confirmat que s'estan duent a cap aquests treballs en les comportes del canal de defensa contra les avingudes del Xúquer amb l'objectiu de facilitar la seua obertura en cas de necessitat.

La regidora Llum Sansaloni ha explicat que a hores d'ara "els treballs que duem a cap i amb ús de maquinària pesant és deixar lliure d'arena les comportes perquè puguen desaiguar sense problemes". 
Les comportes lliures d'arena
La regidora ha confirmat que després d’haver eliminat l’arena que impedia el desaigüe "es procedirà per la brigada municipal a efectuar una revisió completa i general dels mecanismes i la maquinària d'obertura i tancament de les comportes, i a netejar i engreixat les cadenes que serveixen per a pujar i abaixar-les".

El canal de defensa, situat entre els termes de Tavernes i Cullera, arreplega les aigües acumulades en les fortes pluges en la part nord del terme i així mateix serveix de desaigüe cap a la mar en cas d'un hipotètic desbordament del Xúquer.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Diuen per ahí que si una tal Karina ha fet un nou partit ... no teniu rés que dir?