L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 29 de gener del 2015

Tavernes està present a Fitur 2015



Tavernes un any més està present a FITUR 2015 amb l'objectiu de promocionar la platja al costat de l'oferta cultural, paisatgística i de natura tant de la nostra ciutat com de la Valldigna en general. 
L'Ajuntament de Tavernes ha publicat 3.000 exemplars túristics específics sobre la nostra ciutat per tal que els visitants en puguen conéixer l'oferta global: una platja familiar amb multitud d'activitats culturals, lúdiques i esportives al llarg de l'estiu i el complement d'una oferta cultural que s'inicia amb visites a la Cova de Bolomor, sense oblidar altres de la comarca com el monestir de la Valldigna, la Xara o l'oferta paisatgística i de natura. 

L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, el responsable de Turisme, Josep Llácer, la tècnica municipal ( única que estarà present tota la fira), i representants del món de les falles hi acudiren ahir a FITUR on romandran fins el dia d'avui dijous, 28 i 29 de gener juntament amb la resta d'alcaldes de la Valldigna. 

Ahir primer dia d'estada, qui va causar sensació en l'estant i entre els valencians va ser la presentacia de la nostra fallera major, Sara Tur Penades, que va acudir acompanyada del president de la Federació de Falles, Ximo Falles. 

Es va donar la circumstància que cap de les ciutats valencianes amb festa fallera de les presents en Fitur havien acudit amb representans del món de les falles per promocionar la festa, i Sara Tur es va convertir en protagonista i va ser constantment reclamada pels visitants dels estants valencians per fotografiar-se amb ella, convertir-se en la millor representant de Tavernes en aquest Fitur2015. 
 
Per la seua banda ACEPLAT ha acudit també amb diversos membres i ho farà també fins diumenge del tancament. L'associació ha contractat els serveis d'una tècnic en turisme que els assesora i ajuda en aquesta aposta que fa l'associació per promocionar la platja. L'associació ha editat també un cartell de recolzament d'aquest objectiu amb algunes de les activitats a fer durant el mes de març, que coincideix amb falles i pasqua.