L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 13 de gener del 2015

Mònica Oltra, la més treballadora de les Corts Valencianes.

 
La portaveu adjunta de Compromís i candidata a la Generalitat, Mònica Oltra és la diputada que , amb diferència respecte als altres, més vegades ha acudit al registre per a plantejar una iniciativa parlamentària, ja siguen amb preguntes al Consell (de resposta escrita o oral en ple o comissió), proposicions, mocions, interpel·lacions, peticions de documentació o compareixences. 

La diputada de Compromís, ha presentat 16.446 iniciatives, a una mitjana de 12,4 al dia, pràcticament una a l'hora si es descompten els intervals de descans. 

Al contrari, destaca l'expresident del Consell Francisco Camps; l'alcaldessa de València, Rita Barberá; el president de la Diputació de València, Alfonso Rus; i l'ex secretari general del PPCV Ricardo Costa, que no han presentat cap iniciativa en les Corts Valencianes.
l
Sobre Camps cal recordar que va iniciar legislatura com a president (juny de 2011) va dimitir "pels vestits", i és un diputat que es caracteritza per no acudir a les Corts Valencianes, que li han garantit el aforamen en el TSJ valencià, i exerceix de membre nat (amb sou i veu, però sense vot) en el Consell Jurídic. 

I ací ens ve bé recordar que el president Alberto Fabra (PP) vol reduir el nombre de diputats i que siguen 79 en compte de 99, vint menys. Si tenim en compte les estadístiques dels diputats del PP en les Corts Valencianes, fins i tot podria prescindir de la immensa mayoria de membres del seu grup: els diputats del PP ocupen el furgó de cua segons la relació de propostes parlamentàrias.
-