L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 12 de gener del 2015

Mònica Oltra: "Defensem els xiquets i pares, que han de pagar, mentre la Conselleria malversa fons públics presumptament".


La portaveu adjunta de Compromís a les Corts Valenciana i candidata a la presidència de la Generalitat, Mònica Oltra, ha explicat que la Fiscalia ha obert una investigació arran de la denúncia presentada per Compromís per presumpta malversació de fons en relació a la gestió pública dels centres d’Ensenyament concertats per la Conselleria d’Educació.

Oltra ha explicat que Compromís, al contrari del que ha dit el PP, està en contra de la malversació de fons, dels delinqüents i que els diners dels valencians no vagen on haurien d’anar. Oltra ha afirmat que “no entenc per què el president Fabra (PP) no està preocupat del fet que en la Conselleria d’Educació s’haja produït un registre de la Guàrdia Civil buscant una presumpta malversació de fons públics, de diners que havia d’haver anat a l’escola concertada i que no hi han anat”.


La diputada de Compromís ha indicat que els pares i mares de l’escola concertada estan pagant serveis que no deurien mentre la Conselleria envia els diners que ha d’anar a les escoles a un altre lloc.

La diputada ha estat molt rotunda “no estem atacant l’escola concertada, sinó que estem defensant els xiquets de la concertada i als pares i mares, que han de pagar, mentre la Conselleria presumptament està malversat estos fons públics”.