L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dijous, 22 de gener del 2015

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Aclarint, que diuen és gerundi.



Hi ha actuacions que de vegades resulten incomprensibles i més si no se sostenen quan fas una anàlisi seriosa de les mateixes. Hi ha fets que evidencien que la manca d'actuació d'una part implicada és tan gran que, tocar-los, produeixen els efectes contraris.

És el cas que vivim ara amb el Pla Mensual de Pagament, un pla que es va aprovar en el plenari del 6 d'octubre, i que sembla ser que ara ¡¡¡per fi!!! el PSOE ha descobert que existia, després de dos mesos sense assabentar-se ni fer cap actuació positiva en pro de la seua difusió entre els veïns.

El pitjor no és que s'assabente ara que existeix, sinó fos perquè... era el PSOE el responsable d'haver dut endavant la gestió del Pla Mensual de Pagament. I ara Compromís ha de solucionar les seues mancances, com va haver de solucionar les mancances de la cavalcada de Reis els problemes que hi havia de pagament a les falles.

Hi ha fets que són evidents, indubtables, no es poden negar: El dia 6 d'octubre passat el plenari aprova el Pla Mensual de Pagament.

A partir d'ací, i davant la immediatesa  de l'aplicació de l'ordenança en gener del 2015, el Sr. Borràs, regidor d'Hisenda, hauria d'haver pres mesures tan senzilles i simples com:

- fer una nota de premsa perque els mitjans de comunicació se'n feren ressó i informaren a la ciutadania
- penjar la informació en un apartat específic en la web municipal per coneixement general
- preparar el sistema informàtic per a la nova manera de gestionar el pagament d'impostos.

Entre altres moltes tècniques, eixes actuacions almenys eren imprescindibles en aquell moment. Arribem al dia 12 de desembre i, per circumstàncies que ara no venen al cas, el Sr. Borràs deixa la responsabilitat d'Hisenda. I eixe dia, dos mesos i una setmana després de l'aprovament en el plenari, es va comprovar que no hi havia res avançat del que acabem de dir. El Sr. Borràs sembla ser que havia passat olímpicament. ¿Per què Sr. Borràs?

No s'havia avançat i això no ho diguem nosaltres, sinó que és el mateix PSOE i el Sr. Borràs qui s'autoacusen en la seua nota, quan en la seua dèria de voler tirar les culpes al regidor d'Hisenda d'ara diuen que no hi ha res fet.

Exigeixen al nou regidor que faça en un mes festiu allò que ells no van fer en dos mesos feiners. Quan només ha passat un mes, on hem tingut festes de Nadal i Reis pel mig amb el que comporten, volen que el Sr. Perfecto Benavent ho tinga avui preparat allò que ells, en dos mesos d'activitat normal en l'Ajuntament, no van fer.

No anem a excusar la responsabilitat que ara té el nou regidor,  però això no es impediment perquè diguem les coses com són, perquè qualsevol veí o veïna, qualsevol lector o lectora, sàpiga la realitat i a partir d'ací que en traga conclusions.

Nosaltres pensem que està ben demostrat que si vosté, Sr. Borràs, entre octubre i desembre hagués informat a la ciutadania d'una mesura que s'anava a engegar en gener, si voste entre octubre i desembre hagués pres les mesures que calia per tindre a punt el sistema informàtic en gener, potser la seua nota i la nostra explicació ara sobrarien.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Això es pegar-se un tir en el peu

Anònim ha dit...

Jo altra vegada, la senyoreta Pons diu en el seu face que ella ja ho ha fet, tindría doncs bona informació . Algú més ???

Anònim ha dit...

Sempre donant la culpa ala altres..ayayay

Anònim ha dit...

Tu creus?
La cosa està ben clara: S'aprova en la primera setmana d'octubre i s'ha de posar en pràctica a partir de l'any nou i el Sr. Borràs deixa el càrrec el dia 12 de desembre i no havia previst res.
Pareix que ja tenia clar que s'ho deixava perquè no anaven a recolzar els pressupostos.
Cada dia es veu més que els socialistes tenien la lliçó ben apresa.