L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 22 de gener del 2015

INFORMACIÓ IMPORTANT: El Pla Mensual facilita als veïns el pagament dels impostos i taxes municipals. Es pot sol·licitar fins demà divendres, dia 23.


L'aprovació del Pla Mensual de Pagament facilita els veïns poden pagar tots els impostos i taxes municipals en terminis mensuals, i sense cap interés afegit. Aquest indubtable benefici i comoditat de pagar a terminis mensuals es pot sol·licitar fins a demà divendres dia 23.  

El govern municipal va establir fa uns anys la possibilitat que els veïns pagaren l'IBI de forma fraccionada en tres terminis al cap de l'any i sense interessos. Ara és millora la gestió amb la possibilitat de pagar tots els impostos i taxes en terminis mensuals.

El Pla Mensual de Pagament es va aprovar pel plenari municipal el dia 6 d'octubre, i comença a tindre vigència a partir del dia 1 de gener del 2015 (enguany). Encara que la normativa assenyala que els veïns ho han de sol·licitar abans del dia 1 de desembre de l'any anterior per al qual es demana l'aplicació, per ser la primera vegada que s'aplica s'ha donat un termini més llarg per a les sol·licituds: fins demà dia 23.

Els interessats han de sol·licitar la seua inclusió en el pla mitjançant instància presentada a l'Ajuntament i una vegada presentada no caldrà ja tornar-la a presentar.

I quins impostos i taxes es poden pagar mitjançant aquest pla? Tots els del municipi: l’Impost sobre Béns Immobles Urbana (contribució urbana), Impost sobre Béns Immobles Rústica (contribució rústica), Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, Taxa per aprofitament especial de la via publica amb entrada de vehicles (guals), Taxa de recollida de residus urbans (fem) i Impost sobre Activitats Econòmiques. No es cobraran interessos de demora sempre que es paguen les fraccions en els terminis indicats.

Cal saber també que la quota mínima mensual que resulte a pagar no podrà ser inferior a 50 euros i que S'haurà de domiciliar obligatòriament el pagament de les quotes en un únic compte. Els pagament es faran en quotes mensuals correlatives, de gener fins a desembre el dia 5 de cada mes.
-