L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 21 de gener del 2015

AVUI ES EL DARRER DIA : Compromís fa primàries obertes a tothom ¿Ja t'hi has apuntat?




La gent que no està afiliada a cap partit polític té ara l’oportunitat de decidir en primàries tota la candidatura de Compromís, la coalició valenciana i d'obediència valenciana que es presenta a les eleccions autonòmiques i municipals. 


Compromís considera que és molt important que els ciutadans i ciutadanes s’impliquen en els processos de participació de les formacions polítiques. És l'obertura dels partits allò que la ciutadania està demandant i això ha fet Compromís: facilitar que les seues llistes siguen elegides de manera directa i en primàries pels ciutadans com a pas necessari perquè la democràcia cresca i madure.

Compromís és l'única formació política que deixa en mans dels ciutadans, siguen o no militant o simpatitzants, l'elecció dels seus candidats. 

Els valencians i valencianes, els vallers i les valleres, poden inscriure's en el cens de primàries fins al dia 21, inclusive. En el cas de Tavernes, l'alcalde Jordi Joan, de Compromís es presenta  per formar part de la llista electoral a les Corts Valencians. 

Queden encara un poc més de tres dies i ja són més de 25.000 persones les que s'han implicat en el procés. Si tens més de 16 anys i desitges participar en l'elecció dels candidats de Compromís i recolzar alhora a Jordi Joan perquè Tavernes tinga un representant a les Corts Valencianes, t'hi pots apuntar en la web 

https://compromis.net/primaries/?ref=banner

Així podràs participar en la votació que tindrà lloc entre el 28 i 30 de gener de forma telemàtica i el dia 31 de forma presencial en les urnes que s’habilitaran per tot el territori. En el cas de Tavernes, el col·lectiu local habilitarà una mesa de votació en la seu.


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Em vaig registrar fasetmanes, i encara no he rebut cap confirmació, o informació al respecte de les votacions a les primmàries. Pot ser?

Anònim ha dit...

A mi m'han dit que com acaba el 21, encara está en procés la inscripció i tot això serà després, quan es tanque el cens.

Abans del 28 rebrem un correu amb l'enllaç a la pàgina de votació, i després el codi personal per entrar i poder votar per sms al mòbil.

Ho han muntat molt bé: informació i enllaç per email i password por sms al mòbil i aixi ningu pot usurpar la teua personalitat.
Compromís treballa bé.

De tota manera, si tu ho vols fer com jo he fet, pots comprovar si estas en el cens anant a la pagina d'inscripció i introduint el teu DNI i et confirma si o no estàs inscrit.

Anònim ha dit...

I informació dels candidats hi haurà o ens l'haurem de buscar?

Anònim ha dit...

En la web hi ha informació de tots els candidats

https://compromis.net/primaries/candidatures

Anònim ha dit...

Pot apuntarse gent d'altres partits?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Pot apuntar-s'hi qualsevol persona major de 16 anys.

Aquestes votacions són primàries, a nivell de partit, i si hi ha algun candidat que vols recolzar perquè eres amic o familiar, ho pots fer sense problemes. El dia 24 de maig ja votaràs segons la teua ideologia.