L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 10 de gener del 2015

Càritas Interparroquial inaugura el nou centre del carrer Sant Joan Baptista

Moment de la benedicció i els parlaments dels responsables de Cáritas
Càritas Interparroquial de Tavernes va inaugurar el seu nou centre, ubicat en el Carrer Sant Joan Baptista 37. L'acte d'inauguració oficial, a més de responsables de Càritas Interparroquial, de l'autonomica i els rector de les parròquies valleres, va comptar amb una ampla representació dels partits polítics del consistori i de la societat vallera. 


Càritas Interparroquial, segons va indicar en el seu parlament el president de l'entitat i rector de Sant Josep, José Vicente Sellés, abnas de procedir a la benedicció de l'edifici, ha estat comprada per la parròquia amb un preu de 48.000 euros, i la inversió per adequar-la ha estat de 90.000 euros dels quals indicava que en queden a pagar uns 4.000 euros. 




El rector va destacar sobre tot en el seu parlament la solidaritat del poble de Tavernes i la manera que tenen els vallers de bolcar-se cap als seus conciutadans necessitats, de manera que sense aquest esperit solidari, actuacions com la de tindre una nova casa seria impossible. 


La casa s'ha condicionat per a l'objectiu de servir de centre logístic de Càritas Interparroquial i consta de dues plantes i en la primera es troba l'apartat de l'economat i centre de recepció, mentre a dalt es troba el rober, amb distints apartats, segons siga roba, calcer o altres complements. 
-