L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 16 de gener del 2015

Campanya de Nadal-Reis de "L'aplicació de la Valldigna"



 
“L’aplicació de La Valldigna” ha realitzat des del passat dia 18 de desembre i fins el 5 de gener la Promoció Nadal-Reis 2014/15 durant la qual s'han realitzat un total de 7 sortejos de regals oferits per comerços de la Guia Comercial. 

La intenció de la campanya ha sigut que “L’aplicació de La Valldigna” arribara a la major gent possible, i al mateix temps, donar visibilitat als comerços que formen part de la Guia Comercial, que al cap i a la fi, són tot comerços de proximitat, propietat de veïns nostres i on treballen amics, familiars o coneguts. 

Durant els dies de la promoció, s'han realitzat vora un centenar de publicacions entre la web i les nostres xarxes socials, a més dels cartells repartits pels comerços, aconseguint una gran visibilitat, tant de “L’aplicació de La Valldigna” com dels comerços que han col·laborat, així com un augment molt important en la quantitat de gent que ara conéix la plataforma i la utilitza. 

Empar Mayans ha estat la guanyadora d’un VAL de 200€ cortesia d’APPLICA’T per a gastar en els comerços de la Guia Comercial 

La resta de premiats ha estat: 
 
Maria José Bordes: guanyadora del massatge cortesia d’Espai Únic
Isa Magraner: guanyadora d’unes montures cortesia d’Òptica Altur
Lorena Bou: guanyadora d’un pastís de bolquers cortesia de M de mamá
Alberto Pons: guanyador dels packs de roba íntima UNNO cortesia de Cosseteria Les Agulles
Estela Sala: guanyadora de la neteja bucal i 2 sessions de blanquejament dental cortesia de Clínica Dental Beta
Anna Espí: guanyadora d’una funda nòrdica cortesia de Cortinatges Dec-Hogar

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tongo, tongo !!! Es bromaaaaaaa, enhorabona Empar.