L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 19 de desembre del 2014

Xara i Bolomor s'han presentat avui en la Casa de la Cultura.

 
La Casa de la Cultura ha estat el marc per presentar dos nous personatges vallers que naixen amb l'objectiu de buscar la interrelació amb els xiquets i xiquetes vallers en els espectacles que l'Ajuntament oferesca als menuts.

La presentació l'ha efectuada la tècnic de Cultura, Fabiola Serra, i el regidor de Cultura, Evarist Sansaloni, que després d'explicar quin és l'objectiu i quines són les característiques dels personatges ha indicat "que els personatges que es presentaven no havien nascut en uns dies, i que ja feia molt de temps que la regidoria de Cultura treballava en la seua creació", en clara referència i reconeixement de l'autoria del projecte.


"Xara i Bolomor", seran per tant els personatges tendres i plens de comicitat que, a partir d'ara seran els acompanyats dels menuts en els espectacles que s'organitzen destinats per a ells, i amb un clar objectiu d'animar-los a la participació, a servir de nexe d'interrelació entre els menuts i les arts escèniques.


Per tant, Xara i Bolomor, seran creadors, provocadors d’emocions, sentiments, sensacions i també de rialles. Es ficaran en embolics, però sempre des de la complicitat amb el públic per a aconseguir empaties i també respecte. A partir d'ara, Xara i Bolomor estaran en el teatre i en situacions que es considere, sempre acompanyats de la paraula generadora d’alegria, amistat, confiança i respecte. 
-