L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 27 de desembre del 2014

Uns desconeguts pinten una segona bandera franquista en la zona del Festivern



Aquesta matí molts dels veïns que passaven per l'Avinguda de Marjaletes, prop de la zona d'acampada del Festivern, han pogut observar la pintada d'una nova bandera franquista i preconstitucional en la parte d'un dels edificis de la zona. Seria la segona que apareix pintada sobre els murs en aquests dies, i sempre en zona d'afecció del Festivern. 

És el segon cas que es dóna a Tavernes, i aquesta bandera franquista hauria estat pintada, com la primera, per la nit. Almenys això es dedueix del fet que hi ha testimonis que ja havien confirmat la seua presència en la paret a les 6 del matí. 

En aquest segon cas, la bandera pintada és de dimensions més reduïdes de la pintada la Nit de Nadal al Vergeret, però també com aquella presenta com a característiques que la bandera s'ha dibuixat en uns traços grossos d'esprai i l'àguila franquista i el lema "Territorio Nacional" estaria pintada amb plantilla, cosa que es dedueix d'una simple observació del dibuixos. També en aquest cas, hi ha el lema feixista "Una grande y Libre" pràcticament il·legible i se li  ha sumat una segon consigna, "Territorio Nacional" en clara al·lusió a com consideren els autors el Festivern.

La pintada ha estat borrada pels serveis municipals aquest mateix matí.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Que poca faena te la gent.

Anònim ha dit...

Ganes de molestar que tenen alguns.

Anònim ha dit...

I de provocar i embrutar les parets dels altres.

Estruch ha dit...

Si tingueren clar el que defenen donaríen la cara i no ho faríen amagades.