L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 24 de desembre del 2014

Campanya a favor del comerç local: Si tens la Targeta Valldigna Vip pots ser per un dia la Pretty Woman o el Pretty Man Vip



Imagina-t'ho: alçar-te de bon matí, acudir a fer-te un bon massatge, seguit d'una neteja bucodental, sessió de maquillatge i perruqueria, tot seguit anar a comprar-te la roba i, ja ben bonica/o, dedicar-te a comprar els regals dels teus familiars o amics... i, acabar el dia amb un sopar molt especial per a tu i per a la persona que tries. 

¿T'agrada la idea? Doncs vés preparant-te, perquè si tens la "Targeta Valldigna VIP", podràs aconseguir aquest magnífic premi si fas les compres amb la targeta fins el 5 de gener del 2015, en qualsevol dels comerços adherits. 

Ah! i tot immortalitzat amb la corresponent sessió de fotos i vídeo, perquè recordes sempre aquest dia tan especial. 

QUIN ÉS EL PREMI? 

El premi és viure un dia de pel·lícula inoblidable on seràs un total Pretty Man o Pretty Woman amb:
· Un massatge en la Clínica J.J. Boscà
· Una neteja bucodental en la Clínica Dental Beta
· Una sessió de maquillatge en el Centre d’Estetica Espai Únic
· Una sessió de perruqueria en Genova Perruquers
· Comprar-te la roba en Mollaro Moda i Bambolina
· Anar-te'n de volteta per a comprar els detallets per a tu i els teus amics i familiars en Roba Menuda Mayora, César Esports, Òptica Elsa, Bubble Kids, Felis Indumentària, Fajhul’s Bosses i Complements i Comunica’t Valldigna
· Un sopar en Menjars Ca Saoret per a tu i la persona que tu vulgues
· I tot immortalitzat amb un vídeo i un àlbum de fotos perquè sempre recordes aquest dia, realitzat per Foto Vídeo Ramón 

QUIN VALOR TÉ EL PREMI? 

• El premi té un valor estimat superior als 750€ 

QUI POT PARTICIPAR-HI? 

• Tots aquells que tenen la "Targeta Valldigna VIP", majors de 18 anys, i que han comprat el mes de desembre i fins al 5 de gener de 2015, en qualsevol dels comerços adherits. 

QUAN SERÀ EL SORTEIG? 

• El 5 de gener, a les 23:00 hores. El guanyador/a rebrà primerament un SMS informantant-lo que ha estat premiat, i l'endemà ens posarem en contacte amb ell. 

QUAN S'ENTREGARÀ EL PREMI? 

• El guanyador/a ha de gaudir del dia de pel·lícula, el dissabte següent del sorteig, 10 de gener, o el dissabte 17 de gener. 

NOTA: La persona guanyadora ha de donar el consentiment per a gravar-la en vídeo i fer-li les fotos, així com publicar-ho en les xarxes socials i pàgina web de Valldigna Comerç Vip. Requisit aquest obligatori.