L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 21 de desembre del 2014

Nadales al carrer



Ahir per la vesprada va tindre lloc una interpretació de nadales pels carrers de Tavernes. La ciutat es va omplir de músiques de marcat caràcter nadalenc, amb la qual cosa l'acte ja ens endinsava plenament dins de l'esperit dels dies que s'acosten. També vam poder observar les evolucions de "Bolomor" i "Xara" a l'acte interactuant amb els més menuts.


La música va ressonar pels carrer de la ciutat i molts dels que hi acudiren a escoltar les nadales, a més van poder gaudir d'una tassa de xocolate i un tast de les "coques morenes", tot amb un caràcter solidari i a favor d'ACUDE.
-