L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 22 de desembre del 2014

L'ESTAT DE LA QUESTIÓ: La palla veu en l'ull d'altri i la biga no la veu en el seu, Sr. Rus.


Las veritat, és que no sabem com prendre'ns-ho: si a risa, com a acudit, xarlotada o, ja més seriosament, com un insult a la íntel·ligència de la ciutadania. Perquè ... que vinga Rus a la Safor, el president provincial del partit amb més corrupció i mes imputats de la història democràtica recent, i ens amolle i es quede tan panxo: "los votantes castigarán los pactos y mociones firmadas entre el PSPV y Compromís en Oliva, Tavernes y Xeraco" en l'actual legislatura... Què voleu que us diguem ací? 

Val, Sr. Rus, els votans se'n recordaran dels pactes i els castigaran. D'acord. I en el cas de Tavernes, amb això ¿vol dir-nos als vallers i valleres que hem d'oblidar la moció il·legal, segons el TSJ valencià, que el PP va firmar amb una trànsfuga? Perquè mire, Sr. Rus, els pactes són legals, isquen bé o malament. El seu partit també en fa, i no cal recordar-li com va accedir Rita Barberà a l'alcaldia de València o Zaplana a la de Benidorm. Només aquests dos, com a més cridaners i coneguts. Els pacte´s són legals, es contemplen en les lleis promulgades pel seu partit, el PP, i el PSOE. No són lleis de Compromís.

El pacte PSOE-Compromís a Tavernes sempre ha estat legal. Però mira per on, la moció de censura era il·legal. Vosté personalment va recolzar una il·legalitat.¿No se'n recorda? Consulte els diaris. La va recolzar vosté, president provincial del PP, i tot el seu partit. I van fer el ridícul més espantós. 

Seguim. ¿Vol dir que tampoc hem de recordar que el PP a Tavernes ha estat tota la legislatura posant pals a les rodes perquè Tavernes no vaja endavant? ¿Vol dir que ens oblidem que fa unes setmanes el PP va votar en contra de dedicar vora 900.000 euros a ADISVA, a pintar els senyals del poble, a arreglar els semàfors, a construir més ninxols, a solucionar el problema del llac de la Goleta, a millorar els espais urbans i mobiliari; a millorar les instal·lacions esportives... De totes eixes coses i algunes més de plens al llarg de la legislatura ¿vol dir que no hem de recordar-nos els vallers i valleres? Nosaltres opinem que sí. I tant que ens en recordarem! 

Mire Sr. Rus, vosté sap que el PP té un greu problema. El seu partit és un partit amb molts corruptes, molts imputats, per desenes, en casos de corrupció, i ara damunt en finançament il·legal. I la cosa no ha acabat. 

Per tant van a tindre-ho malament per trobar candidats. La gent decent, la que no recolza la corrupció sinó la regeneració de la vida política; la que no està en política per mangoneos sinó per servir al seu poble i la societat, tota eixa gent, pensem, que no voldrà formar part de les llistes municipals del seu partit. No voldran recolzar el partit amb antecedents tant greus com la Formula 1, Terra Mítica, Ciutat de les Ciencies i les Arts, Ciutat del Cinema, el cas Blasco, el cas Noos, la visita del Papa, la de l'aeroport sense avions, el del tancament de RTVV o els partit que té ¿son 15.000 col·locats a dit? mentre retalla en sanitat, en educació, en dependència... 

Molts dels seus candidats hauran de saber tapar-se el nas i tindre molt de coratge, per a dir públicament, a amics i coneguts: Em presente pel PP! Perquè cal ser clars i ells tindre-ho també ben clar: qui es presente ho farà defensant el partit de tants i tants imputats i corruptes, el que ha destrossat l'economia valenciana, el que ens ha deixat en el furgó de la cua... en tots els indicadors socials i de riquesa. 

Vosté, Sr. Rus, sap que van a tindre-ho difícil per presentar cares renovades, nous candidats que estiguen disposats "a tragar" tot el que representa el PP. I per tant, és normal que busque qualsevol mitjà per animar els seus. 

Nosaltres ací estarem pendents de les novetats en la llista electoral de Tavernes. I ja en parlarem. I ja vorem, amb tot el que ara li cau al damunt i amb tot el que ara mateix representa el seu PP, quin valler o vallera s'anima a donar el pas i recolzar-los com a candidat en les seues llistes. 


Ací a Tavernes, ja ens arriben notícies que estan rebent "carabasses" a les seues peticions de ser canditats. Fins i tot, algún valler "tocat" que, després de l'oferiment, hauria dit en els cercles familiars que ara no és el moment d'anar en llistes pel PP. Per tot el que hem dit.

Caldrà estar atents i vore qui s'anima i està disposat a que li diguen, siga ací a Tavernes, a Xaraco, a Oliva... : "No m'haguera mai pensat que tu fores com ells..."
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bo.

Anònim ha dit...

El Sr. RUS President de la Diputació lo unic que li falta es el barret am campanetes per fer un pocmes el SALTIMBANQUI.