L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 26 de desembre del 2014

L'Ajuntament gestiona una millora del servei d'autobus Tavernes-Platja els dies al voltant de Cap d'any.

Cartell de la Marina Gandiense on d'indiquen els nous serveis especials
L'Ajuntament ha gestionat amb la concessionària de l'autobús Tavernes-Estació-Platja la prestació de més nombre de serveis per als dies 30 i 31 de desembre i el primer dia de l'any nou.

Eixos dies Tavernes disposarà d'un servei especial d'autobús per a l'estació i la platja, segons ha confirmat el regidor Josep Llácer. L'acord assolit per l'Ajuntament amb l'empresa "La Marina Gandiense" permetrà que, a més de l'horari habitual, s'amplie el servei amb dos viatges més Tavernes-estació-Platja (anada i tornada), els dies 30 i 31 de desembre, a darrer hora de la vesprada, i que el dia 1 es done un servei normal. Aquesta ampliació suposa un cost a l'Ajuntament de 938 euros, IVA inclós

El regidor ha confirmat que el dia 1 de gener no s'havia de prestar cap tipus de servei, "però l'acord assolit entre Ajuntament i empresa contempla un servei pràcticament normal d'autobús per a eixe dia 1, primer de l'any, al llarg del dia amb nou viatges a realitzar entre Tavernes i la platja".

Josep Llácer ha indicat que la prestació del servei d'autobús el dia 1 ofereix avantatges tant als vallers, que podran desplaçar-se a la platja sense preocupar-se de conduir el seu vehicle, o als visitants que han passat la nit a Tavernes assistint al Festivern i que tornen a ses cases amb el tren.