L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 17 de desembre del 2014

L'Ajuntament de Tavernes s'adhereix a la campanya de la DGT contra alcoholèmia i drogues.

Un control a l'entrada de la platja

L'ajuntament de Tavernes s'ha adherit un any mes a la campanya especial contra l’alcoholèmia i drogues organitzada per la Direcció General de Trànsit (DGT). Aquesta campanya s'iniciav el dilluns amb durada fins el pròxim diumenge inclós, un temps durant el qual segons informa la regidoria de Seguretat Ciutadana els agents de la Policia Local efectuaran controls en torns de matí, vesprada i nit..

El regidor de Seguretat Ciutadana Evarist Sansaloni ha indicat que "la DGT ha promogut la campanya pensant en la setmana de dinars i sopars d'empresa per Nadal. També, a més dels controls preventius realitzats els caps de setmana, es faran controls durant la setmana en torn de matí, vesprada i nit".

Sansaloni ha indicat que l'objectiu que es busca "és minimitzar els possibles accidents produïts per l’excés i abús de l’alcohol durant aquestos dies on molts d’ells finalitzen en tràgics accidents mortals. Per tant, preguem la màxima precaució davant el volant i molta atenció en la carretera perquè tots esperem tindre tots un bon Nadal junt els nostres familiars i amics".

El regidor de Compromís ha recordat que l'Ajuntament està adherit a les campanyes especials contra l’alcoholèmia i drogues que efectua sistemàticament al llarg de l’any amb caràcter preventiu la DGT.

La Policia Local de Tavernes empra per efectuar els controls la furgoneta adaptada que la DGT va cedir a l‘Ajuntament, i que està equipada amb els elements adients, de manera que actua com una oficina mòbil autònoma, cosa que facilita els controls habituals de manera eficaç. “Cal tindre en compte que els controls d’alcoholèmia i estupefaents busquen aconseguir una ciutat i uns ciutadans més segurs i amb una millor qualitat de vida” ha remarcat el regidor.