L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 17 de desembre del 2014

La solució al veto que ha fet Rússia dels productes valencians és.... que ens els mengen nosaltres!!!



Eixa és la solució que ha donat el govern valencià del PP, que ha indicat com a resposta a una pregunta parlamentària de Compromís que cal que els valencians ens mengem els productes pensats per a l'exportació com a la millor manera de solucionar el veto de Rússia. No ha dit cap proposta, cap paraula que indique la voluntat d'obrir nous mercat.
 
És la resposta que el Consell valencià (PP) ha donat al diputat de Compromís, Josep Maria Pañella, una resposta  "feta amb retard, i on es desprén com a conclusions que mes enllà de les declaracions ampuloses i buides de contingut, és que no ha fet res d’efectiu, cap gestió, cap pressió de cara a la Unió Europa, i que llança una campanya per a incitar a la ciutadania a consumir internament els productes excedents. En poques paraules, a que ens mengem els valencians els productes agraris pensats per a ser exportats i dotar el nostre país d’ingressos provinents de l’exterior. "

El diputat de Compromís ha indicat que calien gestions sobre la Unió Europea, través del govern de Madrid, i sobretot pressions sobre Brusel.les, perquè els productors valencians siguen compensats i indemnitzats per les pèrdues del veto. Això ho ha intentat fer l'eurodiputat de Compromís, Jordi Sebastià, que ha denunciat que no ha trobat el més mínim suport institucional entre la representació del govern valencià en la UE i els seus instruments de pressió.