L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 30 de desembre del 2014

Jornada de portes obertes el 9 de gener del nou economat de Càritas



El passat dijous 23 d’octubre es va obrir definitivament el nou Economat de Càritas, situat al carrer sant Joan Baptista n. 37, cosa que representa una gran satisfacció per a Càritas Tavernes i tots els seus voluntaris car està aconseguit amb el recolzament i treball de tots .

Caritas afirma que "en un principi el més important per a nosaltres, més que la inauguració, era això: obrir-lo i poder atendre a les tres-centes famílies beneficiaries".

També indica Càritas que "ara és ja el moment d’inaugurar i tenim el plaer de convidar-vos el divendres 9 de gener a partir de les 18:00 h. a la jornada de portes obertes, la benedicció i acte oficial serà a les 20:00 h".

Per tant, és el moment de compartir el que entre tots hem aconseguit però, és també el moment de cridar una vegada més a la generositat. Una vegada obert l’economat i finalitzades les obres, queda una cosa molt important: acabar de pagar-les. Aquest és el motiu de continuar en la campanya encetada l’any passat: “Ajuda’ns a ajudar”. Necessitem la vostra aportació per tal d’una vegada sufragada la casa, destinar tots els nostres esforços al que realment és important per a Càritas: ajudar a tots aquells que més ens necessiten!

Tots aquells i aquelles que voluntàriament busquen omplir les seues vides de generositat i vulguen ajudar amb el finançament de la casa, poden ajudar a Caritas a ajudar a altres fent un ingrés al nº de compter:

2038 – 6060 – 17 - 6000013373
( Casa Càritas - TAVERNES ) 


Nota rebuda de Càritas