L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 24 de desembre del 2014

Inauguració de l'exposició "24 centímetres"



La Casa de la Cultura va acollir ahir la presentació de l'exposició "24 centímetres" una obra conjunta de les artistes valldignenques Fanny Grau i Alba Escriva. L'acte va estar presentat pel regidor de Joventut, Josep Llácer. L'exposició es podrà visitar fins el dias 31 en horari de 18 a 20 hores. 

"24 centímetres" fa referència a l'obra en si mateixa, un gran quadre format per 24 obres (6 x 4) de 24 centímetres de costat cadascun. 

"24 centímetres", segons les mateixes autores, és una proposta que ens presenta una sèrie d'obres on podem observar una combinacio pictoricofotogràfica que sorgeix de la fusió del dos estils que defineixen la identitat de les artistes. 
 

Una interpretació modernista del retrat clàssic, amb colors blancs i negres que recorden les fotos antigues, però alhora tractades amb tècniques pròpies de les arts plàstiques, descontextualitzades per l'abstacció pictòrica amb una gamma cromàtica escollida minucionament en cada cas perque definesca l'expressivitat pròpia de la imatge, de forma que la figura perda importancia dins de la composició. 

És una narració on la figuració i l'abstracció es donen la mà per a descriure un escenari visual que ens convida a descobrir què passa quan el color acarona la forma.
-