L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 31 de desembre del 2014

FESTIVERN 2014: Activitats de matí: paelles i màgic a la Plaça Major

Imatges de les paelles. Davall, ,l'alcalde supervisa i immortalitza el moment amb una foto
 Aquest matí s'ha celebrat el concurs de paelles a la Plaça Major. Una dotzena de paelles confeccionades i un ambient d'allò més simpàtic i entretingut, i comptant amb el seu jurat, encara que allò que menys interessava era el premí, i si passar una bona estona com així ha ocorregut. 

 
I abans, i per animar el matí, hem tingut un espectacle de màgia a càrrec del Masg Ruben Aparisi dins de les activitats del Festivern dedicades als més menuts.  Un espectacle per als xiquets però que també ha tingut un apartat menut de participació per als pares. Tot adobat amb números d'escapisme, màgia de prop i il.lusionisme.
-