L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 27 de desembre del 2014

En els pressupostos de l'Estat, el PP confirma el seu menyspreu als valencians i el nul pes polític de Fabra

Fa uns dies, el Congrés dels Diputats ha aprovat definitivament els Pressupostos Generals de l’Estat per a 2015, uns pressupostos on la presència valenciana és pràcticament inexistent i on el PP valencià sols ha aportat una esmena de cinc milions d’euros per a la modernització de regadius tradicionals.

Les esmenes de Compromís, entre elles els 34 milions per a invertir en el riu Vaca, i solucionar els problemes entre altres del Vergeret i la circumval·lació, han estat votats en contra pels diputats del PP a Madrid.

Segons el diputat de Compromís, Joan Baldoví, “s’ha confirmat el menyspreu més absolut del govern de Mariano Rajoy a les valencianes i els valencians, perquè ens deixa a la cua en les inversions per a 2015”.

A més, segons Baldoví, amb l’aprovació definitiva dels Pressupostos Generals de l’Estat per a 2015, “també és confirma hui el nul pes polític de Fabra, qui vol continuar sent president malgrat no defensar els interessos del poble valencià”.

Baldoví ha recordat que Compromís ha presentat un total de 143 esmenes valencianes (entre elles les del riu Vaca) als Pressupostos Generals de l’Estat de 2015. En total, el parlamentari ha sol·licitat la modificació de diverses partides perquè el País Valencià rebera 874.009.900 milions més.

Per demarcacions, les esmenes per la demarcació de València sumaven 627.910.900 euros. Les peticions de la demarcació d’Alacant ascendien a 146.209.000 euros i les de la de Castelló 99.890.000 euros.

Aquestes esmenes han sigut aportacions realitzades per col·lectius locals, comarcals i grups municipals de Compromís de pràcticament totes les comarques del País Valencià.