L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 14 de desembre del 2014

El PPSOE fa el "numeret" davant la Sala de Plenaris i confirmen que els socialistes eren oposició des del govern.



L'alcalde, Jordi Joan,  considera que l'acte organitzat hui per l'oposició a la porta del Saló de Plens "ha estat un teatre on s'evidencia  la unió  del PP i PSOE. De nou es confirma que el PSOE feia l'oposició des del govern,  perquè es troben més còmodes fent accions conjuntes amb el PP  i la trànsfuga Vercher contra el govern que treballant amb Compromís per l'interés general de Tavernes ".

Per a Jordi Juan, l'acte de hui culmina el que es ve gestant des de fa sis mesos: "el PPSOE està unit. Ho havien estat escenificant en la premsa i hui ho han fet en una acció conjunta contra  l'alcaldia. Hem vist un teatre, perquè era públic i notori que el plenari no s'anava a convocar fins que no es tinguera clara la legalitat de la qüestió de confiança".




També ha manifestat que "Ni he redactat ni he firmat cap decret d'alcaldia convocant el plenari. A més, els regidors de l'oposició saben que cap funcionari els ha notificat la convocatòria. També cal informar que diversos regidors de l'oposició van parlar divendres amb els funcionaris i estos els van advertir que el plenari no anava a convocar-se". 

L'alcalde ha volgut recordar que el secretari general tampoc havia acudit i este funcionari és qui actua com a notari i fedatari públic alçant les actes, cosa evident perquè no estava convocat el plenari.

L'alcalde de Tavernes ha indicat que "els regidors de l'oposició han de ser coherents en les seues paraules. Si tant paregudes són les esmenes presentades pel PP i PSOE; si estan d'acord en dir que sóc un dictador i no m'entenc amb ningú, ara cal que demostren que ells si que són capaços d'entendre's i que, per tant, pacten i firmen una moció de censura. Perquè contràriament,  el que està fent el PPSOE és ni fer ni deixar fer".




Jordi Juan ha reconegut que va mostrar en el passat plenari la intenció política de convocar un plenari vinculat a una qüestió de confiança als  pressupostos perquè la situació política així ho requeria: els dos grups  politics i la regidora no adscrita havien rebutjats els pressupostos i  l'alcalde pensava que s'havia de sotmetre a una qüestió de confiança . Tanmateix, l'alcalde de Tavernes ha afirmat que "en la gestió de l'Ajuntament, sempre he posat per davant la responsabilitat front als criteris d'oportunitat política.  Compromís creu que un document tan important com són els pressupostos no es poden posar en perill per una qüestió de possible il·legalitat". 

L'alcalde indicava també que "és mes beneficiós per a Tavernes reconéixer que ens vàrem equivocar en el ple invocant una possible qüestió de confiança,  que no ara tirar endavant i posar en perill les arques municipals"
-


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ridiculsssss !!!!! Els socialistes no han pogut caure més baixet ja , llèstima de vot tirat al fem.

Anònim ha dit...

on queda la paraula que dona un home?el meu pare, que és un home de paraula, diu que la paraula és l'últim que ha de perdre un home.i un home responsable de les seues paraules i que covoca davant la gent del seu poble a acudir un dissabte a l'ajuntament, coma minim donar la cara o desconvocarho tal qual ho havia fet.Senyor alcalde molta gent que t'haviem donat el nostre vot, un d'ells el meu pare, no ens agrada gens aquests jocs, millor traure la cara en aquests moments.no et deixes manipular I actua

Anònim ha dit...

Dis li a ton pare que tothom sabia que no hol8 havia plenari. I li mostres la foto dels que van anar i vorà com tots eren part del muntatge. En eixa foto estan els regidors ppsoek i els seus seguidors partidistes de sempre. Cap ciutadà 'NORMAL' va acudir a l'Ajuntament

Anònim ha dit...

Primera, no es prou dir: "vaig a convocar un plenari" que es el que va dir l'alcalde. Mai no va dir: "convoque el plenari"
De tota manera, diga el que diga, sempre queda supeditat a la legalitat per fer la convocatoria.

Si tu eres l'alcalde i el diuen els juristes i el Secretari municipal: mire, legalment voste no pot convocar el plenari. I menys en dissabte, perquè no s'han complert els terminis, i després sàpiga que pot incorrer en prevaricació i en inhabilitació, i eixa inhabilitació no nomes seria de l'alcalde sino dels seus regidors.
Això t'ho diuen els juristes.
Tu que fas? Ja m'ho diras.

Pots consultar altres blogs, del PSOE i del PP. Ells han publicat allí que el plenari no s'anava a fer dissabte. I ells anar dissabte. Tot una preparació.
Un circ.

I la cara l'ha treta i ho diu en el darrer paragraf:

L'alcalde indicava també que "és mes beneficiós per a Tavernes reconéixer que ens vàrem equivocar en el ple invocant una possible qüestió de confiança, que no ara tirar endavant i posar en perill les arques municipals".