L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 23 de desembre del 2014

El nou regidor de Turisme, Josep Llacer, es reuneix amb ACEPLAT

El nou regidor de Turisme, Josep Llácer


El regidor de Turisme, Josep Llacer, es va reunir ahir amb l'Associació de Comerciants i Empresaris de la Platja (ACEPLAT) en la que era la primera presa de contacte amb eixa entitat després de fer-se càrrec d'eixa àrea de gestió. 

La reunió entre Josep Llácer i ACEPLAT tenia com a objectiu plantejar futures col·laboracions entre l'Ajuntament i l'associació, i confirmar si la platja acolliria alguna celebració festiva les pròximes festes. ACEPLAT tenia la confiança de que enguany se celebraren actes en Cap d'Any a la platja, segons el que es va parlar i acordar el passat 14 d'octubre en la reunió mantinguda per la junta directiva de l'entitat amb uns altres representants de l'Ajuntament. 

Però finalment no hi haurà festa de Cap d'Any a la platja atés que no hi havia res contractat ni res preparat per a eixa festa. Sense entrar en grans detalls i de forma general direm que els reunits comprenien i acceptaven que, a hores d'ara, és impossible organitzar de pressa i corregudes un esdeveniment així, on caldria buscar i contractar una orquestra, llogar una carpa i, sobre tot, aconseguir tots els permisos necessaris des de Delegació de Govern, gestions que s'havien d'haver iniciat mesos arrere. 

Si que es considerava més factible que els Reis d'Orient puguen visitar la platja, on farien una parada prèvia a l'arribada a Tavernes per estar un temps en els xiquets i xiquetes, unes gestions que iniciarà el nou responsable de Turisme i esperem arriben a bon port, cosa per a la qual serà determinant la logística de l'acte en el casc urbà de Tavernes. 

Els altres temes motiu de conversa van ser el triatló celebrat fa mesos a la platja, on ACEPLAT pensa que cal buscar una altra d'organització per evitar els perjudicis que enguany van tindre els comerços en impedir-se l'accés dels visitans a la platja al llarg del matí. Llácer els va informar de la proposta que té des del Club d'Atletisme Valldigna de celebrar un triatló abans de la temporada estiuenca, cosa que enguany el club va haver de descartar amb motiu d'haver-se organitzat un altre en la platja. 

En la reunió es va acordar que ACEPLAT presentaria al regidor Llácer una proposta de manera que tots els mesos puga haver haver un acte o esdeveniment en la platja, sempre en base a les festivitats (Pasqua, Falles, pont de l'1 de maig...), per tal de potenciar el turisme i la platja fora de l'estiu que ajude a la desestacionalització de la mateixa. D'aquestes propostes es parlara en una pròxima reunió ja en l'any nou.