L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 16 de desembre del 2014

EL LECTOR OPINA

Anem a vore... el que no comprenc és el joc de xiquets que estan fent a Tavernes els polítics que ens governen... Sí, sí ho he dit bé. Tots els polítics que ens governen al poble. Deixeu-vos de jocs i dediqueu-vos a fer el millor pel poble. Jo em dedique al camp... sí... al camp, una feina que a l'estiu és molt pesada i a l'hivern molt roí pel fred que fà... però ahí estem dedicant-me a allò que vaig triar perquè m'agradava. 

El mateix podríeu fer els polítics locals, dedicar-vos a allò que els votants han fet perquè estigueu ahí... i això que vos assegure que no és tant pesat i tant roí com el camp.

Acabe de vore que l'alcalde de Tavernes ess presenta per a diputat a les Corts Valencianes... puix de p. mare, xé!, Que millor que un valler de Diputat a les Corts???.  No mireu colors, ideologies, principis, formes, i sobretot xiquillades per part d'uns i altres i fem que estiga ahí a les Corts.

Ja sabeu que sempre tirarà per Tavernes. Ja ho vam vore quan Eugenio va ser vicepresident (de la diputació), ens recordem quan plou... van vindre molt bé els col·lectors. I si ara fa falta arreglar el poble... doncs  a arreglar-lo, i quan es puguen fer col·lectors es faran, i quan es puga fer el mur es farà. 

Al camp quan toca esporgar s'esporga i quan toca polvoritzar es polvoritza, com darrere de l'ú va el dos. El bonic i bo és que es facen  unes coses d'arrere d'altres. Pel bé del poble vos demane coherència. Deixeu-se de jocs i a treballar igual que els demés treballem. 

Un llaurador que vol canviar el que passa al camp...siga fàcil o no!!!


Recordem al nostres lectors que les seccions d'articles d'opinions estan obertes a tots i totes. Només posem com a condició que s'identifiqueu, que ens feu arribar el vostre nom i cognoms, domicili, un telèfon... com a identificador de l'autoria, encara que podem publicar-lo amb un pseudònim. Gràcies.
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt ben dit.

Anònim ha dit...

Pues si la veritat es que es vergonyos e incomorensible per a tots aquells que estan a l, esquerra del PP. Primer amb la karina I ara amb el Psoe. Com no han d, eixir Podemos?.MARE MEUA QUINS DESPROPOSIT. El dimenge passat mon pare estava lllegint al diari I en pregunta, que passa en l, ajuntament? Despres de fer.li una breu explicacio, me se queda mirant I en diu: xe que se, n vagen tots a fer la ma.
Ai mare q falta tenen mes de cuatre de patir fam I de que per a poder menjar tindre que anar al Vapor a pescar

Anònim ha dit...

Si,molt ben dit per lo de xiquets i de que la guerra ha estat recíproca,ací ningú és el bon ni roí de la película.
Per la part d'Eugenio i comparança amb Jordi si ha de dur el mateix que ens va dur Eugenio (alta tensió) millor que es quede al poble. I si el trien,que duga per a Tavernes el que li calga i es meresca el poble,no per ser nascut ací. Això seria tracte de favor i agravi comparatiu amb els demés, i les corrupteles polítiques deuriem anar ja canviant-les,més que siguen només de pensament.

Anònim ha dit...

Jordi també vol portar més torres d'alta tensió a Tavernes per la subestació del Golfo i no per això ha de ser roin per al poble.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Això no és cert ni es així com ho dius. Caldria que abans de fer comentaris, s'assabentareu del que comenteu. I així evitem que alguns comentaris no els publiquen per crear confusió i no ser veritats, com aquest comentari, i evitem que ens digueu que censurem quan simplement vigilem perquè el blog no siga una casa de bojos.

El polígon del Golfo ja fa molts anys que existeix i el projecte de subestació també, i com s'havia de portar l'electricitat allí també. Tot això ho ha paralitzat el Govern de Rajoy, i en paralitzar això fa que no s'instal·le cap empresa al Golfo, ni que hi haja bon servei d'electricitat en la platja, i per això hi ha apagades.
Si no hi ha subestació del Golfo, tampoc hi ha fluid per la nova depuradora ni hi ha fluid elèctric per als futurs sectors de la platja.

Jordi Joan va anar a Madrid i s'ha reunit en la Conselleria per demanar una cosa que cal a Tavernes i el seu progrés.

I si el cablejar finalment va aeri com estava previst dels anys del PP o subterrani, això ja es vora si finalment es fa la subestació del Golfo.

Ací tens enllaços per a major informació

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2014/09/lalcalde-jordi-juan-com-maxim.html

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2014/11/lalcalde-de-tavernes-jordi-joan.html

Anònim ha dit...

Pues això darrer del cablejat és on ens va estafar Eugenio i el PP. A vore si Jordi pinta més del que pintava el PP local en Valencia i aconsegueix soterrar la linea quan es faça. Siga o no siga diputat.