L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 16 de desembre del 2014

El jutge calcula en 4 quatre milions el finançament il·legal del PP en les eleccions del 2007 i 2008



El jutge del TSJ, José Ceres, ha processat a cinc dirigents del PP pel suposat finançament irregular del partit i a deu empresaris per realitzar aportacions il·legals i a cinc capitosts de la trama Gürtel. 

El jutge ha conclòs que el PP valencià en l'etapa de Camps va contractar a Orange Market per a les campanyes electorals de 2007 i 2008, i calcula el presumpte finançament il·legal en quatre milions. El magistrat ha processat al exvicepresidente del Consell Vicente Rambla, al exnúmero dos del PP i diputat Ricardo Costa, al exsecretario autonòmic David Serra, i als constructors Vicente Cotino i Enrique Ortiz. 

Segons el jutge, Orange Market facturava pagaments declarats en el compte Alacant i els pagaments amb diners en B en el compte Barcelona i existeix una tercera via de pagaments de les constructores Hormigones Martínez, Pavimentos del Surestet, Facsa, Dols y Piaf, Enrique Ortiz e Hijos, Lubasa i Sedesa.

M. Oltra: " Alberto Fabra és president de la Generalitat gràcies a la corrupció"

La diputada de Compromís y virtual candidata a la Generalitat, Mònica Oltra, considera que molt certificat que el PP va concórrer a les eleccions “fent trampa, sobrefinançats” ja que “es pagaven actes del partit amb els diners de tots els valencians, fora dels límits legals”. També ha indicat que hi ha “molta connivència amb la corrupció” i ha destacat que “Alberto Fabra és president de la Generalitat gràcies a la corrupció 

La diputada de Compromís, després que el jutge de la sala Civil i Penal del TSJ valencià haja processat 15 persones per delicte electoral i falsedat en les eleccions de 2007 i a altres 18 per les generals de 2008 ha subratllat que “grans constructors pagaven els actes del PP a canvi de contractes amb l'administració pública”.