L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 25 de desembre del 2014

El Festivern 2014 comptarà amb 22 grups i punxa discos com a cartell de la 10a edició

El Festivern comptarà amb un total de 22 grups i punxa discos com a cartell de la 10a edició a celebrar entre el 29 i el 31 de desembre a Tavernes. Són 10 anys d'existència, i per celebrar-ho es compta amb grups que hi han participat en altres edicions, com són La Gossa Sorda i els italians Banda Bassotti i Los Chikos del Maíz. 

Sense oblidar en el cartell grups de gran renom com Aspencat, Sargento García, El Diluvi, Tardor, Auxili, Train to roots, Va de Bo, Dakidarria, Prozak Soup, Frida, Charly Efe & Delagang, Trocamba Matanusca i DJ Plan B. 

Enguany s’estrenen en el festival ZOO avalat amb l'edició del seu primer disc "Tempestes vénen del sud" i el grup de Tavernes "La Fístula Vallkànica", a més dels cantautors valencians Andreu Valor i Feliu Ventura. 

Com a complement a les actuacions musicals, el festival comptarà amb una programació d’activitats lúdiques per als assistents com el torneig de pilota valenciana, de futbet i per primera vegada s'anuncia un torneig de bàsquet, sense oblidar el mític correbars amenitzat per la Xaranga Trocamba Matanusca. 




Actuacions per jornades 
 
El 29 de desembre actuarà el cantautor de Xàtiva, Feliu Ventura i The Gramaphone Allstars presentant Jazzmaica i després es podrà continuar la festa en el pub valler Màgik. 

El dia 30 de desembre amenitzaran la nit "Banda Bassotti", que és la història viva de la música alternativa i reivindicativa europea; "Auxili" un dels talents nounats més destacats del País Valencià; "Train too Roots" un dels grups més destacats del reegae europeu; "Va de Bo" la banda valenciana més compromesa amb la societat que col·laborà amb la Primavera Valenciana o amb la PAH; els gallecs "Dakidarría" que fa temps que xafen fort des del nord; "Frida" que portaran a l’escenari el seu disc "Neologismes"; "Charly Efe & DeLaGang"; "La Fístula Vallkànica", el grup valler que actua per primera vegada en l’escenari gran del Festivern; "Trocamba Matanusca" i per acabar la nit i començar bé l’últim dia de l’any hi haurà punxa discos.

El dia 31, per tal d'acabar el 2014 i començar el 2015 de la millor manera, actuaran a la carpa del festivern "La Gossa Sorda", que ofereirar els temes del seu nou disc "La Polseguera", "Los Chikos del Maíz", que estrenaran al Festivern el seu nou disc "La Estanquera de Saigon"; "Aspencat" que farà vibrar amb "Essència" els assistents; "Sargento García", la banda francesa arribarà al Festivern per a fer ballar a tota la carpa amb el seu estil caribeny;" Zoo" que farà el seu tercer concert en directe portant "Estiu" al Festivern; "El Diluvi", que versionaran el gran Ovidi Montllor en el seu nou disc "Motius"; "Tardor"; Andreu Valor, el cantautor de Cocentaina arribarà al Festivern amb les seues dolces però crítiques cançons; "Pelandruska", que arriben al festival amb el seu nou disc "Bodes, batejos i circumcisions" i" DJ Plan B" un dels DJ’s més actius de l’escena valenciana. 
-