L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 20 de desembre del 2014

Activitas solidàries de cap de setmana del Club de Tenis Valldigna i el Rugbi Club Tavernes


El Club de Tenis Valldigna i el Rugby Club Tavernes se sumen un any més al projecte solidari de les 300 caixes d'aliments per a les famílies més desfavorides de la Valldigna, organitzant amb aqueixa finalitat un conjunt d'activitats esportives per avui dissabte, dia 20, i diumenge, 21 de desembre. 

El Club de Tenis Valldigna ha programat, per al dia 20, les següents activitats obertes a tot el món: spinning, aquazumba i cross-trainning. Per poder participar-hi cal aportar un quilo o més d'aliments no peribles. Així mateix, i des del passat dilluns dia 15, hi ha instal·lada una taula per a recollir aliments perquè, les persones que ho desitgen encara que no participen en les activitats programades, puguen col·laborar-hi aportant aliments per a les 300 caixes solidàries. 

El Rugby Club Tavernes, d'altra banda, ha organitzat un partit solidari que enfrontarà al primer equip local contra el Sant Roc València per a demà diumenge, 21 de desembre, a les 12:00 hores. El club convida als veïns a acudir i gaudir del partit, col·laborant amb l'aportació d'un quilo o més d'aliments. 

A més d'aquestes activitats organitzades pel Club de Tennis i el Rugby Club, altres clubs esportius de la localitat també s'han sumat un any més al projecte de les 300 caixes, organitzant diversos esdeveniments. És el cas de la Sant Silvestre del dia 29 de desembre, organitzada pel Club d'Atletisme la Valldigna, i el triangular organitzat per el Club de Bàsquet Tavernes, que està previst per al cap de setmana del 27 i 28 de desembre. Pròximament informarem amb més detall.

Els veïns de la Valldigna també poden col·laborar en la campanya de les 300 caixes solidàries d'aliments apadrinant una de les 300 famílies més desfavorides de la Valldigna. Per a fer-ho, només cal anar als locals de Creu Roja de Tavernes, carrer Nou 11, i agafar una caixa (també es poden utilitzar bosses), comboiar els amics, familiars o veïns, i entre tots omplir-la amb almenys 14 productes diferents, com ara: oli, llet, arròs, sucre, sal, conserves, dolços, sucs, cereals, cacau soluble, pasta, formatge, galetes, etc. i entregar-la, fins el 2 de gener, a Creu Roja. El cost estimat de la caixa, segons la marca dels productes, és d'uns 20 euros.
 A més de l'opció d'apadrinar una o més famílies omplint una caixa, enguany també col·laboren en la campanya els supermercats d'alimentació, Super Patri, Más y Más i Consum, on s'hi han instal·lat 3 punts d'arreplegada d'aliments (carros de la compra) senyalitzats
-