L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 15 de novembre del 2014

Tavernes compta des d'ahir amb nous músics




Puntualitat és una de les notes que caracteritza al director José Luís Palomares Peñalba i ho va demostrar ahir quan va arreplegar els nous musics. Tot puntual i ben fet. Disparada de traca, recollida del nou músics i després arribada al Musical. 
 

 
Concert de la banda infantil, després actuació de la Ventolin's Band per continuar cridant a l'escenari d'un a un els nous musics i lliurar-los el diploma, acompanyats dels seus pares. Un moment ben emotiu i important per a la familia aquest de l'entrada dels fills en la banda jove, i des d'aci volem felicitar-los i unir-nos a la seua alegria. 
 

 Després molt bona musica en el concert. De totes les bandes en general. En acabar el concert, les families i els musics han gaudit d'un vi d'honor.

 -