L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 17 de novembre del 2014

L'alcalde afirma que en cap moment ha actuat amb desconsideració envers la regidora d'Agricultura

Una imatge de la roda de premsa

L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, va afirmar en la roda de premsa i arran de l'acusació que se li havia fet des del PSOE en una nota de premsa que no va actuar amb desconsideració envers la seua regidora i responsable d'Agricultura, Carmen Canet, assistint a una reunió del Consell Agrari. En eixa reunió el responsable de personal, Perfecto Benavent, de Compromís va presentar una proposta d'optimització i millora del personal de l'esmentat òrgan consultiu municipal. 

L'alcalde, en la la roda de premsa que va oferir divendres, per parlar dels pressupostos, deixa ben clar els fets i com, a preguntes de la funcionaria del Consell Agrari, li va dir que no estava allí com a president, que havia anat per acompanyar al regidor de personal que anava a explicar la proposta d'optimització de recursos humans.


Jordi Joan va recordar en la roda de premsa que com alcalde és el president nat del Consell Agrari, però ell no va anar com a president i per això no va presidir la reunió, ni va intervindre per a res en el desenvolupament i debat. El seu paper es va limitar a escoltar assegut en un racó de la sala. Per tant, no havia hagut cap desconsideració a la regidora en les seues funcions.

També ha indicat que no comprenia les reaccions en contra de la proposta d'optimitzar i millorar els recursos humans, quan modificacions de personal se n'han fet moltíssimes a l'Ajuntament. L'alcalde assegurava que molt lluny de la voluntat del govern està tancar la Cambra Agrària o llevar el Consell Agrari com s'ha volgut fer creure a la ciutadania, i només s'havia fet una proposta de millora sobre el funcionari i funcionament i el ple s'haurà de decidir.. 

Tal com vam informar ací en La Cotorra, el responsable de personal, el regidor de Compromís, Perfecto Benavent, havia presentat una proposta recolzada per tècnics i sindicats i que ha d'aprovar el plenari, que pretén que activitats que tenen molta matèria en comú estiguen ubicades en una mateixa dependència municipal per millorar entre altres coses l'atenció als ciutadà. 

La proposta no pretén tancar l’oficina del Consell Agrari, com s’ha dit erròniament, sinó millorar l’atenció que es presta als agricultors ubicant-la en les dependències de cadastre de l’Ajuntament. 

Segons el que hem pogut esbrinar, la mesura que compta amb el placet de tècnics i sindicats, té un conjunt d'avantatges entre els quals estan guanyar un lloc de treball per optimització de recursos humans, eliminació de barreres arquitectòniques que té la ubicació actual, centralitzar tota la gestió en una única dependència i millorar l'atenció i fer-la més ràpida amb la reubicació de serveis agrícoles. 

Això comporta avantatges en altres àrees, perquè la treballadora es destinarà a la recaptació executiva, àrea que dirigeix el PSOE, i es reforça l’àrea econòmica, dirigida també pel PSOE amb un auxiliar i un 90% del treball d’un informàtic. 

-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La redigora no diu el mateix.
Que façen un "careo" alcalde i regidora.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No ho diu l'alcalde només, la gent que va estar en eixa reunió ha confirmat que no va obrir la boca en el tema.

I en la nota que s'ha publicat no es diu res d'una intervenció de l'alcalde.

Anònim ha dit...

Això es una pataleta de la regidora.
La regidora tampoc explica tot lo que ella fa o pensa fer en les seues regidories als demes regidors i tampoc els demana pareixer. S'estudiara com sempre s'ha fet en les comissions.
I parla qui no informa als demes de triatlons, carpes en pasqua a , o augmentar a l'estiu les patrulles de la policia, o festes de cap d'Any.