L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 14 de novembre del 2014

L’Ajuntament de Tavernes estudiarà la possibilitat de trasladar les oficines de la Camara Agraria a la Casa Consistorial en un pla de millora i optimització dels recursos humans.



El responsable de l’àrea de personal, Perfecto Benavent, ha dit que el trasllat és una proposta, una de les possibilitats que es contempla, entre moltes altres, que s’ha d’aprovar encara, i que buscaria que activitats que tenen una gran quantitat de materia en comú estiguen ubicades en una mateixa dependència municipal. 

La proposta de reorganització que ha presentat el regidor de Compromís està recolzada pels tècnics i sindicats i no té com a objectiu tancar l’Oficina del Consell Agrari de la Cambra Agraria, com s’ha dit erròniament, sinó millorar l’atenció perquè aquesta oficina que ara està separada de la resta de dependències municipals es traslladaria a les dependències de cadastre de l’Ajuntament amb la qual cosa es millora l’atenció a l’agricultor i fins i tot es guanya un lloc de treball. 

El regidor ha dit que l’obligació dels regidors es administrar, potenciar i millorar els recursos humans per aconseguir una millor gestió i per això ha presentat aquesta proposta, que es pot o no aprovar.
Avantatges més que evidents

Hem estat preguntant, pros i contres, i després de saber que no hi ha cap proposta alternativa de cap partit a la reorganització que pretén millorar els recurs humans de l’Ajuntament, nosaltres del que hem escoltat deduïm uns avantatges evidents: 

1. Es guanya un lloc de treball
2. S’optimitzen els recursos humans
3. S’eliminen les barreres arquitectòniques que té la ubicació actual.
4. No s’eliminen les oficines, com s’esta dient erròniament. Es centralitzen totes les gestions en una única dependència.
5. Millor atenció i més ràpida amb aquesta reubicació de serveis agrícoles. 

Però és que damunt la treballadora, segons hem pogut averiguar, anirà destinada a la recaptació executiva, que dirigeix el PSOE, i amb eixa optimització general que proposa el regidor de Compromís es reforça l’àrea económica que també dirigeix el PSOE amb un auxiliar i un 90% del treball d’un informàtic. 

A partir d’ací, cadascú pot traure les seues conclusions. Nosaltres considerem que són propostes que, realment, haurien d’haver nascut des de la propia regidoría d’Agricultura i ja fa temps que s’haurien d’haver presentat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja era hora que algú prenguera alguna mesura al respecte.
Era per tots sabut que en catastre a baixat molt la faena. Sols tens que estar a la planta baixa de l'ajuntament i pots vore que allí hi ha un xic esperant que li entre la feina, mentre que a les finestres de recaptació, que estan al costat, els seus companys van de cap perque cada vegada hi ha mes persones que tenen dificultats per pagar els impostos municipals.
Per si fora poc, si vas a la cámara agraria hi ha una xica allí que está mes a soles que la una. Pareix en fora de joc donat que llevat dels temes administratius, si preguntes alguna cosa de l'horta moltes vegades no sap ni que contestar. Damunt
l'edifici de la "Camara Agraria" pareix que vages retrocedit en el temps, com si estagueres en un decorat de la serie cuentame i no té moltes de les mesures de accessibilitat que son necessàries per a unes oficines municipals.
Crec que el que vol fer Perfecto es perfecte, valga la redundancia.