L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 14 de novembre del 2014

L'Ajuntament de Tavernes condiciona uns nous aparcaments públics i gratuïts en el sector 19.




L’Ajuntament prepara nous espais per poder-los oferir els estius als veïns i estiuejants i així millorar els serveis de la platja de Tavernes.

El condicionament com a aparcament de la zona ubicada entre el Cinema Olimpo i el sector 19 de la platja continua a bon ritme i els treballs estan pràcticament acabats. El nou aparcament connecta amb el sector 19, sector 12 i Camí Marenys i seran totalment gratuïts.
 

L’ajuntament de Tavernes, a través de la regidoria de Contractació i Obres, ha adjudicat aquestes obres a l’empresa local “Transtonis” per un valor de 3.923 euros.

Amb aquesta actuació, l'Ajuntament prepara nous espais per dedicar-los a aparcament i millorar els serveis públics de la platja. El sistema seguit per l'Ajuntament és negociar amb el propietari la cessió del terreny, que està abandonat i incultivat, a canvi de deslliurar-lo del pagament de l'IBI i és l'Ajuntament qui sufraga les despeses del condicionament. 
-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Molta falta fa l'hivern un parking a la platja, i en estiu feu uno al poble..el món al revés

Anònim ha dit...

Just al costat del parking nou (on esta la fira) hi ha un altre parking que tan sols algun diumenge ha estat ple el passat estiu. Realment era necessaria aquesta inversio? Potser eixos diners estarien millor invertits a un altre lloc de la platja (asfaltat d algun carrer, reparacio de vorereres,...) que poc sha valorat allo que opinen els veins de les finques colindants al nou parking...

La Cotorra de la Vall ha dit...

Asfaltat d'un carrer amb 4.000 euros? O has llegit que son 40.000?
Si fas perquè fas, si no fas perquè no fas, si ho fas aixina, perque no ho fas d'una altra manera.
Mitja platja demanant zones d'aparcament, es preparen ara perquè si els prepares a juny i juliol el diuen que ja haurien d'estar fets...
No hi ha ningú que comprenga la gent d'este poble.

I no es fer un parquing a la platja a l'hivern. Això es fals. Es condicionar uns terrenys i tindre-los preparats, i ho fas quan tens els terrenys que els propietaris te'ls cedeixen quan volen, no quan vol l'Ajuntament.

Anònim ha dit...

Este any ja no es compensarà l'IBI als propietaris de estos terrenys veritat?

Anònim ha dit...

Si l'Ajuntament no proposa, el propietari del terreny no pot cedir res. No es això el que diuen els comerciants de la platja.