L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 9 de novembre del 2014

Els scouts de l'Agrupament Escolta Valldigna van fer una gran tasca d'ajuda a les persones majors els dies de Tot Sants.



L’Agrupament Escolta Valldigna, un any més i des de fa molts anys, va estar servint a tota persona que ho necessitarà a netejar, arreglar i fer tot el que estigués en la seua mà per a ajudar, principalment a les persones majors, i no tan majors, en les tasques de posar flors als seus familiars estimats els dies previs a Tots Sants. 

Un total uns 15 joves d’entre 13 i 25 anys van participar els dies 30 i 31 d’octubre, dies anteriors a la celebració de Tots Sants, des de les 17.00 hores fines les 20.00 en aquesta tasca que va ser molt ben rebuda per les persones que la necessitaven. 

Els scouts s’han mostrat molt contents per la seua tasca i, segons ens diuen en la seua carta, ja esperen l’any que ve per a repetir-ho i demostrar que si algú necessita ajuda allí estaran els scouts de Tavernes per a fer tot el possible, sense oblidar fer-ho amb un somriure, i amb el lema sempre al cor: sempre a punt!

Per la nostra part donar-vos les gràcies en nom de totes les persones a les que haveu ajudat i de Tavernes en general.
-