L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 20 de novembre del 2014

El II Cicle Economia i Territori ofereix el dia 26 com activitat pràctica "Com comercialitzar cítrics a través d'Internet. Eines i casos d'èxit"


 
La regidoria de Foment Local, que dirigeix el regidor de Compromís, Josep Llácer, organitza l'activitat pràctica "Com comercialitzar cítrics a través d'Internet. Eines i casos d'èxit" en l'Aula de Formació del Braç Treballador el dia 26 a partir de les 10 del matí.

El II Cicle Economia i Territori, que du a cap la Regidoria de Foment Local, conjuntament amb la Universitat Politècnica de València (Campus de Gandia) i el Cercle Euram de la Safor, ofereix el pròxim dia 26 de novembre, entre les 10 i 13 hores del matí, una sessió pràctica en la Casa de la Cultura.

"Com comercialitzar cítrics a través d'Internet. Eines i casos d'èxit" és el títol de l'activitat formativa que, dirigida pel consultor Pere Cremades, tindrà lloc dins de les activitats de l'Aula de Formació del Braç Treballador.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, de Compromís, ha recordat que "les activitats del cicle tenen també un component pràctic dirigit a gent emprenedora que busca nous horitzons en les activitats laborals. Esta activitat formativa donarà pautes als productors per a comercialitzar les taronges pròpies per Internet, un mitjà que cada dia pren més importància i està més atés pel consumidor".

La participació és gratuïta i només cal inscriure-s’hi en el correu electrònic b009@tavernes.org
-