L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 26 d’octubre del 2014

Mònica Oltra de Compromís "El govern del PP no ens dóna les factures de la caixa fixa perquè hi ha tanta porqueria que l’endemà haurien de marxar"

Mònica Oltraen les Corts Valencianes. El seu gest dirigit al PP ho diu tot


Compromís, a través de la diputada Mònica Oltra, ha assegurat sobre la negativa del govern valencià del PP a complir la sentència del TSJ i lliurar les factures de la caixa fixa a la coalicio que “menteix Moragues, menteix Fabra i menteix María José Català quan ens neguen les factures pel suposat col·lapse de l’administració. La sentència ho explica, només han de prémer un botó, i el Govern valencià podria immediatament facilitar una relació informàtica de les despeses i reclamar després nosaltres factures o justificants concrets”.

El Govern valencià no prem el botó perquè, si ho fa, l’endemà se n’ha d’anar de tanta porqueria que hi ha. En aquest escàndol de la utilització fraudulenta de la caixa fixa hi ha molt més diners desviats del que es parla en casos com Gürtel, Brugal i les targetes black”. Recordem que mentre en els conceptes de caixa fixa hi ha sobre 1.500 milions, gastats, son 15 milion en les targetes "black", 100 vegades menys que les factures que no vol donar la Generalitat.

La diputada de Compromís Mònica Oltra, ha indicat que “les factures de caixa fixa que hem conegut estan signades per caps de gabinet dels consellers i no pels funcionaris com ha afirmat el conseller Moragues per intentar defensar-se”.

Oltra ha assenyalat que “el govern del PP ha utilitzat la caixa fixa per amagar contractes fraccionats i per pegar-se la vida pare amb despeses de luxe, mentre una quarta part de la població viu en la misèria”.
Factures de la caixa fixa publicades per Levante-EMV
A l'octubre del 2011 el diari Levante es va fer ressó de factures amb grans despeses en taxis, centres florals, menjars en restaurants o encarrecs de sopar en el Sushi Club o nits d'hotel en Cap d'Any, a més d'altres que han anant sabent-se com restaurants on no faltava el marisc, els entrecots o el whiski escocés, sense oblidar viatges i mariscades.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Redimonis, ja vos han tornat a filtrar factures. El PP tallarà claus.