L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 20 d’octubre del 2014

L'Ajuntament rehabilita el quiosc de la Placeta del Tio Julio




L'Ajuntament ha començat les obres de rehabilitació del quiosquet de la Placeta del Tio Julio en el carrer Calvari. La regidoria de Contractació i Obres que dirigeix Llum Sansaloni inverteix 3.000 euros en unes obres que permetran l'adjudicació i posada en funcionament per a oferir un nou servei a la barriada.

La regidora de Compromís, Llum Sansaloni, responsable de Contractació i Obres ha confirmat l'adjudicació de l'obra a l'empresa local Felfrell per un valor de 3.000 euros. La regidora ha recordat que "tal com vam dir en la inauguració de la placeta, estàvem preparant el projecte de rehabilitació del quiosquet, que ara s'ha iniciat i que estarà enllestit en poc de temps".




Llum Sansaloni ha explicat que la rehabilitació del quiosquet no havia estat contemplada en les obres de remodelació i millora total de la Placeta del Tio Julio, però la regidoria de Contractació i Obres ja havia informat que es contemplava com una actuació a banda. Les obres consisteixen principalment en la col·locació del pis del terra i en l'emmanisat de totes les parets, així com el condicionament dels serveis higiènics i altres menors de preses de llum i aigua.

També ha assenyalat que una vegada acabada l'obra, es procedirà a informar de les bases d'adjudicació perquè els interessats presenten ofertes. "El quiosquet pot tindre diversos usos, un el que li són propis i que sempre, però també oferirem la possibilitat d'un servei de begudes per a les mares i xiquets, per tal de facilitar la reunió de la gent de la barriada, sobre tot a la vesprada, a l'hora del berenar i dels jocs dels xiquets" ha remarcat la regidora que ha indicat que amb aquesta oferta s'ofereix un treball a una família local.
-

.